Ο ηθοποιός Νίκος Γκέλια, που τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά Μαύρο Ρόδο του MEGA, μίλησε στο περιοδικό Οk!  για τον ρόλο του Σαράντου που υποδύεται, τον ρατσισμό αλλά και τα παιδικά χρόνια στην Αλβανία.

Όπως αναφέρει ήταν οικονομικοί μετανάστες και οι γονείς του είχαν βιώσει άσχημες καταστάσεις. Έτσι πήραν την απόφαση και ήρθαν εδώ. Ο ίδιος δηλώνει αγωνιστής της ζωής και ότι έχει έλλειψη φόβου. Αυτό βέβαια, όπως ομολογεί, δεν είναι και πολύ καλό αφού τον έκανε να αγωνίζεται για τη ζωή του. Όσο άσχημα και αν πάνε τα πράγματα, παίρνει μία ανάσα και πηγαίνει παρακάτω.

Νίκος Γκέλια

Νίκος Γκέλια

Νιώθει ότι οι δικοί του είναι περήφανοι για εκείνον αφού τόσο η οικογένεια όσο και οι φίλοι του χαίρονται με τα όσα έχει καταφέρει ως τώρα! Επιπλέον αποκαλύπτει ότι οι κολλητοί του τον έχουν ακόμα περασμένο στις επαφές τους «κομπάρσο».

Νιώθει τυχερός που οι κολλητοί του φίλοι δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο ενώ θα προσπαθήσει για την τρίχρονη κόρη του να την μάθει προκειμένου να μην την  πάρει από κάτω όσες αναποδιές και αν έρθουν στη ζωή της. Να αγαπάει τον εαυτό της πολύ οπότε να του φέρεται καλά σε οποιαδήποτε συνθήκη!

Μαύρο Ρόδο: Ευχές γεμάτες αγάπη από τους πρωταγωνιστές της σειράς του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

ΕΡΤ1: Με αυτά τα πρόσωπα θα υποδεχθεί το 2023

Σενάριο για αποχώρηση-έκπληξη στον ΠΑΟΚ!

Τρία Μίλια: Νεκρός ο Μάρκος-Αυτός τον σκοτώνει!