Ο Πέτρος στο Μαύρο Ρόδο επισκέπτεται την Αυξεντία στο νοσοκομείο. Νυχθημερόν βρίσκεται στο πλευρό της η Ελισάβετ. Tης εξομολογείται τον έρωτά του, ενώ μιλά και στην Αυξεντία για τα αισθήματά του, βρίσκοντας ανέλπιστη κατανόηση.
Ο πόλεμος της Κασσιανής εναντίον της ηγουμένης κλιμακώνεται, με «όργανο» τον Σαράντο, ενώ ο Βίκος βάζει στόχο να εξοντώσει μέλος της οικογένειας του Θέμη! Ανήσυχη η Ελισάβετ για τη ζωή της θείας της, δεν φεύγει λεπτό από κοντά της κι εκείνη της αποκαλύπτει ένα μυστικό που θα τη συγκλονίσει.

Η Ελισάβετ μιλά στον πατέρα της, προσπαθώντας να βάλει σε τάξη τα αισθήματά της. Παράλληλα, ο Θέμης είναι πλέον αποφασισμένος να εξοντώσει τον Βίκο. Η θέση του ανάμεσα στους δύο και η παρουσία του Λουκά (μπαίνει στη σειρά ο ηθοποιός Νικολάκης Ζεγκίνογλου) ανησυχούν τον Παράσχο. Ο Σαράντος δεν καταφέρνει να πάρει τις απαντήσεις που θέλει από την ηγουμένη, ενώ η Κασσιανή, καθώς έρχεται όλο και πιο κοντά στο μυστικό της Παλιόβρυσης, πείθει τον Σαράντο να καταθέσει μήνυση στην αστυνομία και να σταλεί εισαγγελέας στο μοναστήρι για έρευνα.
Ο Σαράντος ζητάει τη βοήθεια της Ευτυχίας, για να μάθει την αλήθεια. Η Αλεξία καταφτάνει στη Γερακιανή, εκπλήσσοντας τον αδελφό της. Ο Θέμης κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την οικογένειά του, χωρίς να ξέρει ότι ο Λουκάς καραδοκεί, ενώ η Αγγελική παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και αποφασίζει να ασχοληθεί μόνο με τα παιδιά της.

Έπειτα από μια συζήτηση με την ηγουμένη, αναγνωρίζει τις ευθύνες που της αναλογούν στη σχέση της με τον Θέμη και είναι έτοιμη για μια νέα αρχή. Η Γιάννα και ο Σταυρίνος ανακαλύπτουν την αλήθεια για το ατύχημα που τον άφησε ανάπηρο. Ο άνθρωπος που χάλασε τα φρένα του αυτοκινήτου είναι ο αδελφός του, Γιώργος Μπόγρης.

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Πάρης μετανιώνει για τον γάμο!

Άρης: Ο Μαντσίνι κάνει δεύτερες σκέψεις αλλά ο Καρυπίδης είναι αμετακίνητος

ΣΚΑΪ: «Τέλος» η Άγρια Γη