Η πρώτη ημέρα του Silver Award στο MasterChef δεν ήταν καλή για τον Χριστόφορο. Ο νεαρός διαγωνιζόμενος ετοίμασε μια αλμυρή, αλλά και μια γλυκιά παρασκευή, αλλά δεν απέσπασε αρκετά θετικά σχόλια από τους κριτές.

Αυτό ήταν κάτι που περίμενε και ο ίδιος μιας και όπως είπε στη συνέχεια δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Ο Χριστόφορος Κατσιάνας προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση στο MasterChef του Star και μίλησε για την απώλεια που τον στιγμάτισε.

Λίγα λεπτά αργότερα μιλώντας στην κάμερα του MasterChef 2022 εξήγησε πως φταίει το γεγονός πως πέρασαν 8 χρόνια από τον θάνατο του μεγαλύτερου αδερφού του.

«Έχω χάσει τον μεγαλύτερό μου εαυτό. Αυτός ήταν και ο λόγος που με έκανε να ασχοληθώ με τη μαγειρική. Μετά τον θάνατο του αδερφού μου είπα “Μια φορά ζεις. Κάνε πράξη ότι έχεις μέσα σου και προχώρα. Κάνε τα όλα.” Ο Δημήτρης ήταν ευτυχισμένος την ημέρα που «έφυγε» από τη ζωή. Χαίρομαι που είχα προλάβει να του πω Σ’αγαπώ. Ήταν μαγκάκι, ωραίος. Και έφυγε ευτυχισμένος. Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο αδερφός μου.»

 

Masterchef: Ο νικητής του Silver Award κερδίζει 10.000 ευρώ
Σε αυτή την πρώτη φάση του Silver Award, όπως ανακοίνωσε ο κριτής του MasterChef, η κάρτα, η οποία βρίσκεται στα χέρια του Γιάννου, θα είναι ανενεργή.

 

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δοκίμασε και έφτυσε το φαγητό του Βασίλη

Την ώρα που οι κριτές του παιχνιδιού του Star σχολίαζαν τις επιδόσεις των παικτών στο MasterChef της Δευτέρας, ο Βασίλης Μπόλλος βρέθηκε μπροστά τους και δεν ένιωθε αρκετά σίγουρος για το πιάτο του.
Ωστόσο, η προσπάθεια του τόσο στο αλμυρό, όσο και στο γλυκό πιάτο δεν άρεσε στους κριτές.

 

Μάλιστα, ο Σωτήρης Κοντιζάς πήρε τη χαρτοπετσέτα και έφτυσε την μπουκιά του, ενώ απευθυνόμενος στον διαγωνιζόμενο του είπε ότι έκανε κακώς που δε δοκίμασε τα πιάτα.