Για την ασυλία στο MasterChef «μονομάχησαν» Τζόναθαν και Μάριος, οι δύο παίκτες της χαμένης Κόκκινης Ομάδας.

Τα πιάτα που ετοίμασαν οι δύο παίκτες για τους κριτές του διαγωνισμού μαγειρικής του Star ήταν άψογα, όμως με μικρές διαφορές, εκείνο που «έκλεψε» την παράσταση ήταν του Μάριου.

Ο Μάριος κέρδισε την ασυλία και μαζί με την Ελπίδα και τον Γιάννο δεν μπορεί να ψηφιστεί στην ψηφοφορία για τους υποψήφιους προς αποχώρηση αλλά μόνο να ψηφίσει.

Ο Μάριος αν και κέρδισε την ασυλία, πλάνταξε στο κλάμα στην κάμερα του MasterChef, καθώς τού λείπει ο φίλος του και στήριγμά του στον διαγωνισμό, ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος που αποχώρησε πριν λίγες μέρες από τον διαγωνισμό.

Στο επεισόδιο του MasterChef 2022 την Πέμπτη, «Κόκκινοι» και «Μπλε» ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτέλεσμα της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας.

«Ο Γρηγόρης ήταν το φιλαράκι μου, ήρεμη δύναμη. Και η Ελπίδα δούλεψε σαν τον Γρηγόρη, έχουμε χτίσει καλά θεμέλια», απάντησε ο Νίκος στην ερώτηση του Σωτήρη Κοντιζά, αν λείπει ο Γρηγόρης από την ομάδα των «Κόκκινων».

Για την απουσία του Γρηγόρη μίλησε κι ο Γιάννος, με τον Μάριο να απαντάει στον σεφ: «Εμένα μου λείπει ο Γρηγόρης σεφ. Γενικά το πρόσωπό του τώρα τις δύο ημέρες που ξυπνάω μου λείπει… Εννοείται πώς μου λείπει ο Γρηγόρης σεφ!».

«Νικήτα, ευχαριστημένος από την ομάδα;», ρώτησε ο κριτής και τον αρχηγό των «Μπλε», με εκείνον να απαντάει θετικά, επισημαίνοντας πως του αρέσει το γεγονός πως στην ομάδα δεν υπάρχουν εντάσεις.

 

Θυμίζουμε ότι πριν τον αρχηγό των «Κόκκινων», τον Γρηγόρη, είχε αποχωρήσει κι ο αρχηγός των «Μπλε», ο Δημήτρης ή αλλιώς… Μπόμπαινας!