Μια πολύ μεγάλη πρόκληση έχουν να αντιμετωπίσουν αυτήν την εβδομάδα οι 12 επίδοξοι μάγειρες του MasterChef. Το Silver Award είναι γεγονός και στο τέλος της αυριανής δοκιμασίας θα ξέρουμε το όνομα αυτού που θα κερδίσει το έπαθλο των 10.000 ευρώ.

«Το σημερινό Mystery Box και το αυριανό Τεστ Δημιουργικότητας διαφέρουν σε αυτήν εδώ την καμπάνα. Η πρώτη διαφορά είναι ότι σήμερα θα δοκιμάσουμε όλες τις προσπάθειες. Το σημερινό Mystery Box θα δώσει ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα για το Τεστ Δημιουργικότητας με τη διαφορά ότι αύριο ένας αποχωρεί κατευθείαν και ένας κερδίζει 10.000 ευρώ», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καλωσορίζοντας τους διαγωνιζόμενους στο Mystery Box.

 

Masterchef: Ο νικητής του Silver Award κερδίζει 10.000 ευρώ
Σε αυτή την πρώτη φάση του Silver Award, όπως ανακοίνωσε ο κριτής του MasterChef, η κάρτα, η οποία βρίσκεται στα χέρια του Γιάννου, θα είναι ανενεργή.

 

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δοκίμασε και έφτυσε το φαγητό του Βασίλη

Την ώρα που οι κριτές του παιχνιδιού του Star σχολίαζαν τις επιδόσεις των παικτών στο MasterChef της Δευτέρας, ο Βασίλης Μπόλλος βρέθηκε μπροστά τους και δεν ένιωθε αρκετά σίγουρος για το πιάτο του.
Ωστόσο, η προσπάθεια του τόσο στο αλμυρό, όσο και στο γλυκό πιάτο δεν άρεσε στους κριτές.

 

Μάλιστα, ο Σωτήρης Κοντιζάς πήρε τη χαρτοπετσέτα και έφτυσε την μπουκιά του, ενώ απευθυνόμενος στον διαγωνιζόμενο του είπε ότι έκανε κακώς που δε δοκίμασε τα πιάτα.
«Δε μου έχει φτύσει κανένας το πιάτο. Σήμερα ένιωσα πολύ άσχημα. Ένιωσα άσχημα. Νιώθω πολύ άσχημα γι’ αυτό. Πραγματικά ντράπηκα. Πήγα να κάνω κάτι για να μην εξευτελιστώ και τελικά ξεφτιλίστηκα», είπε λίγα λεπτά αργότερα ο Βασίλης σε δηλώσεις του on camera.