Ο διαγωνισμός του Masterchef που προβάλλεται κάθε βράδυ από το Star, έχει αρχίσει να χάνει το νόημα μιας και από μαγειρικής έχει γίνει της… κακίας!

Ποια μαγειρική, ποια φαντασία, ποιο mystery box! Εδώ κερδίζει ο πιο κακός, η πιο φαρμακερή ατάκα, η πιο μεγάλη μπηχτή (και όχι… πηχτή) και ούτε καν μαγειρική αντίληψη, όπως συνηθίζουν να λένε οι κριτές!

Από τη μία, ο αρχηγός των μπορντό, ο Γιάννης που προφανώς δεν αντέχει να βλέπει τον Λευτέρη, παίκτη των γκρι, όχι μόνο στο σπίτι, ούτε καν στο οπτικό του πεδίο! Στο επεισόδιο μάλιστα που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (28/3) είπε την εξής ατάκα. Ότι δικαιολογεί τα όσα γίνονται στους γκρι γιατί είναι νέα παιδιά ενώ στους μπορντό υπάρχει μία ηλικιακή εξέλιξη! Ποιος! Ο Γιάννης! Πού συμπεριφέρεται σαν το παιδί στην παιδική χαρά που του πήραν την μπάλα ή ακόμα χειρότερα, σαν το παιδί που όταν βλέπει ότι η μπάλα του φίλου του είναι καλύτερη, απλά τη σκίζει!

Συγκεκριμένα ο Γιάννης σχολιάζοντας τα όσα είπε στο συμβούλιο ο Λευτέρης, είπε: «Δεν θέλω καν να αναφέρομαι στο όνομά του πλέον. Δεν έχω τίποτα να πάρω, τίποτα να μου δώσει, τίποτα να του δώσω. Και νομίζω ότι δεν έχουν και άλλα παιδιά.

Και νομίζω ότι και ο Κώστας θα την πατήσει τώρα, θα το δεις. Είναι κακός άνθρωπος, απορώ από πού πηγάζει αυτή η κακία. Τον κοιτάζω για να μπορέσω να καταλάβω από πού πηγάζει όλος αυτός ο ναρκισσισμός, ο φθόνος, η καταστροφικότητα… Απορώ από πού πηγάζει αυτή η κακία».


Στους γκρι από την άλλη ο Σταμάτης που ευχήθηκε στη συμπαίκτρια του να μην τη δει να ανεβαίνει στον εξώστη! «Σταμάτα να θυματοποιείσαι, προσπάθησε να ακούς αυτά που σου λέμε. Σταμάτα να λες ότι σε αδικούμε και ότι δεν μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί σου. Όσοι συνεργάστηκαν μαζί σου, δεν τα κατάφεραν. Για να μην τα κατάφεραν σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα και το αυτό το πρόβλημα είσαι εσύ. Για όλους αυτούς τους λόγους σε ψηφίζω κι εύχομαι να μην ανέβεις στον εξώστη». Παιδιά εντάξει!

 

Masterchef 2024: Δείτε την ψήφο του Σταμάτη

Όλες οι ειδήσεις

Ψυχοκόρες: Χαμός με τον Τάσο- Κλέβει τη Δεσποινιώ- Τι θα κάνει η Νέλλα;

Μεσούτ Οζίλ: Τρομάζει με τη νέα γυμναστηριακή του εμφάνιση! (pic)

Famagusta: Συγκλονίζει ο δεύτερος κύκλος- Όσα όσα θα δούμε