Ο Νίκος Ευαγγελάτος θα κατέβει υποψήφιος στις επόμενες εκλογές; Ή μήπως του αρκεί η παρουσίαση της εκπομπής Live News που προβάλλεται στο MEGA και αυτή τη σεζόν;

Ο δημοσιογράφος μίλησε σε εφημερίδα για τα επόμενα σχέδιά του αλλά και την απόφαση που έπρεπε να πάρει και δεν ήταν άλλη από αυτή της υποψηφιότητας βουλευτή.

Όπως επισήμανε ο Νίκος Ευαγγελάτος η ζώνη αυτή είναι ένα ρίσκο αφού εκείνη την ώρα πολλοί άνθρωποι σχολάνε από τη δουλειά τους και δεν έχουν διάθεση να παρακολουθήσουν μία τέτοιου είδους ενημέρωση.

Επιπλέον μίλησε για τα διάφορα γραφικά που χρησιμοποιεί. «Εμείς προσπαθούμε να το κάνουμε περίπου σε μηδέν χρόνο. Πράγμα πολύ δύσκολο. Μέσα από τα γραφικά θέλουμε να δώσουμε άσο πιο πολλές λεπτομέρειες γίνεται που Θα κάνουν τον τηλεθεατή να καταλάβει, για παράδειγμα, μια αερομαχία στο Αιγαίο, τα απαγορευμένα όπλα στον πόλεμο στην Ουκρανία, ένα δυστύχημα σε ένα βουνά, τον καιρό που αλλάζει. Τα γραφικά δίνουν μια πιο άμεση εικόνα εκεί όπου δεν υπάρχει το αποκλειστικό ντοκουμέντο. Άλλωστε η τηλεόραση είναι εικόνα και εμείς τη δίνουμε στον τηλεθεατή μέσω αυτής της αναπαράστασης.»

Στην ερώτηση για το αν θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική ο πολύπειρος δημοσιογράφος επικαλέστηκε τα λόγια του Νίκου Κακαουνάκη. 

«Ξέρεις πολλούς ψαράδες που από ψαράδες να θέλουν να γίνουν ψάρια; Αυτή του τη φράση δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Δεν έχω κανένα όνειρο να ασχοληθώ με την πολιτική ως πολιτικός. Ασχολούμαι με την  πολιτική συνεχώς είναι η καθημερινότητά μου και αισθάνομαι ότι κάνω αυτή τη δουλειά και δεν χρειάζεται να γίνω πολιτικός».

MediaΤιme – Όλα τα τελευταία νέα

Έτσι είναι σήμερα η Ράνια Θρασκιά

Τι έχει στο νου του ο Γιώργος Λιαγκάς για το Πρωινό;

Ποιος έφταιγε στο δυστύχημα του Πάνου Νάτση;