Το Survivor θα μείνει σίγουρα ανεξίτηλο στη μνήμη τόσο του Σπύρου Μαρτίκα όσο και της Βρισηίδας Ανδριώτου. Χρειάστηκε βλέπετε να ταξιδέψουν χιλιάδες μίλια μακριά και οι δύο για να μπορέσουν να βρουν ο ένας τον άλλο και τον έρωτα της ζωής τους! Μπορεί βέβαια ο στόχος να ήταν τα 100 χιλιάδες ευρώ αλλά μπροστά στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι!

Έτσι, ο φαρμακοποιός από το Κερατσίνι που κατάφερε να απομακρύνει κάμποσους από τον Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, μπόρεσε να φέρει κοντά του τη νεαρά Βρισηίδα!

Ή μάλλον πολύ κοντά την έφερε αφού το ζευγάρι του Survivor ξεπέρασε τα όσα εμπόδια μπορεί να αντιμετώπισε στην αρχή της σχέσης του και πλέον έγινε το επόμενο βήμα! Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι πλέον κάτοικος Πειραιά όπως μας ενημέρωσε μέσα από stories στο Instagram! Το μόνο προβληματάκι που εντοπίσαμε είναι οι χορευτικές ικανότητες του Κερατσινιώτη φαρμακοποιού που  η λέξη «ρυθμός» του είναι μάλλον άγνωστη! 

Μαρτίκας Βρισηίδα

Μαρτίκας Βρισηίδα

Μαρτίκας Βρισηίδα

Μαρτίκας Βρισηίδα

Μαρτίκας Βρισηίδα

Μαρτίκας Βρισηίδα

 

Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο

 

Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου δεν χάνουν ευκαιρία να δείχνουν τον έρωτά τους. Είπαμε. Πολύ ερωτευμένα τα παιδιά, πάρα πολύ. Δεν χάνουν ευκαιρία να το δείχνουν στο φωτογραφικό φακό. Τέτοια αγάπη πια! Τι άλλο! Η Βρισηίδα μέχρι και θεραπεία κάνει για χάρη του!

Ακόμα στη Μύκονο είναι το ζευγάρακι από το Survivor. Δεν χάνουν ευκαιρία να είναι… πρώτο τραπέζι πίστα και ξέρετε. Φιλιούνται αγκαλιάζονται. Ωραία το έχουν πάει το έργο. Έργο τώρα… καλά, όχι και θεατρική παράσταση, αλλά να καταλαβαινόμαστε. Αν οι δυο τους δεν ήταν ζευγαράκι δεν θα ήταν στη μόδα. Να ξέρουμε και τι λέμε.

Η Μύκονος πουλάει, το μαζί πουλάει ακόμα περισσότερο, οπότε γιατί να μην δείχνουν τον… ασυγκράτητο έρωτά τους Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου; Ο Μαρτίκας δε δηλώνει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί πως οι δυο τους είναι αχώριστοι.

MediaΤιme – Όλα τα τελευταία νέα

Έτσι είναι σήμερα η Ράνια Θρασκιά

Τι έχει στο νου του ο Γιώργος Λιαγκάς για το Πρωινό;

Ποιος έφταιγε στο δυστύχημα του Πάνου Νάτση;