Ο Πάνος Νάτσης έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιανουάριο μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του και η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου μιλά λίγους μήνες μετά για την  απώλεια που της στοίχειωσε τη ζωή.

«Στην αρχή ήμουν πολύ νευριασμένη μαζί του. Είχε πιει, παραβίασε STOP, ήταν καθαρά δικό του φταίξιμο» εξομολογείται στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του OPEN.

«Στο πένθος προσπαθείς να διαχειρίζεσαι την ημέρα σου, δεν διαχειρίζεσαι τον πόνο. Μια ξυπνάς καλά, μια ξυπνάς περίεργα. Το δέχεσαι, ζεις με αυτό.

Με βοήθησαν τα ζωάκια μου πολύ. Με βοήθησαν οι φίλοι μου και η οικογένειά μου, ήταν συνέχεια μαζί μου. Η μουσική πάρα πολύ και ο Πάνος…

Προσπάθησα να πάω σε κάποιους ειδικούς στην αρχή, δεν μου ταίριαξε. Ούτως ή άλλως, τους δύο πρώτους μήνες τους έχω κενό μνήμης εντελώς. Έπρεπε να σηκωθώ από το πάτωμα.

Η απώλεια είναι το πιο δύσκολο. Και ο θυμός γιατί έφταιγε ο Πάνος στο δυστύχημα. Στην αρχή ήμουν πάρα πολύ νευριασμένη μαζί του. παραβίασε στοπ, είχε πιει, ήταν καθαρά δικό του το φταίξιμο. Όταν υπερτερεί ο θυμός το κάνεις σαν άμυνα για να μην συνειδητοποιήσεις πώς νιώθεις στην πραγματικότητα», εξομολογήθηκε η Διονυσία Γεωργιάδου.

 

«Πρέπει κάθε στιγμή να την ζούμε. Η ζωή σίγουρα συνεχίζεται, δεν είναι στο χέρι μας», κατέληξε η Διονυσία Γεωργιάδου.