Σε πυρετό ετοιμασιών βρίσκεται η ομάδα της επιτυχημένης εκπομπής «Σπίτι με το MEGA». που Θα συνεχιστεί ακόμα μία σεζόν στο Μεγάλο Κανάλι, αφού οι τηλεθεατές έδειξαν πως αγαπούν να βάζουν στο σπίτι τους καλλιτέχνες με τα τραγούδια τους. Μια παραγωγή που ξεκίνησε στην περίοδο της καραντίνας και έγινε «συνήθεια» για τον κόσμο, ο οποίος της δίνει ψήφο εμπιοτοσύνης κάθε Σάββατο βράδυ.

Στο μεταξύ η Χριστίνα Κοραή αποχαιρέτηοε τον Δημήτρη Οικονόμου και τον ΣΚΑΙ το πρωί της Τετάρτης.  Η έμπειρη δημοσιογράφος από την επόμενη σεζόν θα Βρίσκεται στο Mega και θα συνεργάζεται με τις εκπομπές «Mega Καλημέρα» της Ελεονώρας Μελέτη και «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου.

Πάντα πρωτοπόρο και ένα βήμα πιο μπροστά από τους ανταγωνιστέs του, το MEGA έχει ήδη «σηκώσει τα μανίκια» και ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα με το νέο του πρόγραμμα για τη σεζόν 2022-2023. Στιs 22 του μήνα λοιπόν, την πρώτη καλημέρα θα πουν ξανά μετά από ενάμιση μήνα, ο Ιορδάνηs Χασαπόπουλοs και η Ανθή Βούλγαρη, φέρνοντας μαζί τουs όλα τα νέα τηs ημέραs και τηs επικαιρότηταs. Λίγεs ώρεs αργότερα, το απόγευμα Θα κάνει πρεμιέρα και ο Νίκος Ευαγγελάτος με το «Live News» που επίσηs ξεχώρισε τη χρονιά που πέρασε.

Αποχωρεί από το MEGA Καλημέρα η Φλορίντα Πετρουτσέλι

Την πρώτη της απώλεια για τη νέα σεζόν μετράει ήδη το «MEGA καλημέρα» και προσωπικά η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία θα αναγκαστεί να αποχαιρετήσει τη φίλη και κουμπάρα της Φλορίντα Πετρουτσέλι. Η ίδια η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πριν από μερικές  ημέρες στο κανάλι ότι δεν προτίθεται να συνεχίσει του χρόνου στην εκπομπή για απολύτως προσωπικούς λόγους, αφού δυσκολεύτηκε πολύ να συνδυάσει τα σκληρά ωράρια μιας καθημερινής πρωινής εκπομπής με τις απαιτήσεις που εχει η φροντίδα των δύο μικρών παιδιών της.

‘Ετσι, σκέφτεται να κάνει κάτι πιο χαλαρό και μελετά το ενδεχόμενο κάποιου κόνσεπτ που Θα έχει σχέση με την ιταλική κουζίνα, την οποία και γνωρίζει πολύ καλά. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως η εκπομπή μαγειρικής που παρουσίαζε στο ΥουΤυbe σημείωνε μεγάλη επιτυχία. Πάντως, οι δύο άντρες συνοδοιπόροι της Ελεονώρας, δηλαδή ο Κώστας Τσουρός και ο Θανάσης Πάτρας, θα συνεχίσουν κανονικά να λένε «MEGA καλημέρα» και την επόμενη σεζόν, οπότε η συνταγή δεν πρόκειται να αλλάξει… Τουλάχιστον όχι ριζικά.