Συμφωνία-πακέτο όχι για μία αλλά για δύο σειρές αναμένεται να κλείσει ανάμεσα στον Ανδρέα Γεωργίου και το Mega. Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, ο δημοφιλής σκηνοθέτης, που ανακοινώθηκε αιφνιδιαστικά την Πρωτοχρονιά του 2021 ότι μετακινείται από τον ΣΚΑΪ στο Mega, θα ρίξει «άγκυρα» στο κανάλι της Συγγρού και για τα επόμενα δύο χρόνια σύμφωνα με την Real News. Σύμφωνα με πληροφορίες το Mega βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Α. Γεωργίου και τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου για ανανέωση του συμβολαίου τους για 1+1 χρόνο, με κεντρικό αντικείμενο τη «Γης της ελιάς» – και όχι μόνο.

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για τον τρίτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς που θα επανέλθει στη μάχη της prime time από τον Σεπτέμβριο του 2023, ενώ, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων, μπαίνει και μια δεύτερη σειρά με την υπογραφή των Α. Γεωργίου και Β. Δημητρίου.

Πρόκειται για σειρά 50 επεισοδίων που μπορεί να μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε τελικό στάδιο, ενώ -αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή- οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν μέχρι το τέλος του χρόνου.

Όλες οι ειδήσεις

Μαρία Μπακοδήμου: Τέλος στις 18 Δεκεμβρίου – Τότε θα επιστρέψει με νέα ώρα

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ροντινέι, Μαντσίνι και 2 ακόμα – Οι εσωτερικές λύσεις του Μίτσελ

Η γη της ελιάς: Αυτό είναι το μέλλον Γεράσιμου – Μαργαρίτας