Σε διαφορετική ώρα και με ανανεωμένο πάνελ αναμένεται να μας παρουσιαστεί από τη νέα χρονιά η Μαρία Μπακοδήμου και η εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ. Από το κανάλι του Φαλήρου κρίθηκε απαραίτητο να γίνουν ριζικές αλλαγές που ενδεχομένως να ανεβάσουν την εκπομπή στην τηλεθέαση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της RealNews που κυκλοφορεί, στις 18 Δεκεμβρίου αναμένεται να προβληθεί για τελευταία φορά η εκπομπή με τη σημερινή μορφή της και την ώρα που γνωρίζουμε μέχρι τώρα. Για την εκπομπή έχει ήδη υπάρξει μεγάλο παρασκήνιο μεταξύ του καναλιού και της παρουσιάστριας με τον ΣΚΑΪ να αποφεύγει την τελευταία στιγμή άλλη μία επεισοδιακή αποχώρηση με τη νέες προτάσεις του.

Η εκπομπή του Σαββατοκύριακου αναμένεται από τη νέα χρονιά να προβάλλεται στο slot των 12:00 με 14:00 το μεσημέρι. Αλλαγές ωστόσο θα υπάρξουν τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Στην ομάδα του «Γεια σου» παραμένει η Νανά Παλαιτσάκη την ώρα που συζητιέται η προσθήκη του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου.

Να σημειωθεί ότι ο αρχικός σχεδιασμός ήθελε να γυρίζονται εορταστικά επεισόδια με πολύ τραγούδι για τα Σαββατοκύριακα των γιορτών. Αυτό το σενάριο όμως έχει αποσυρθεί εδώ και καιρό και έτσι στις γιορτές δε θα έχουμε εκπομπές με τη Μαρία Μπακοδήμου και την ομάδα της να επιστρέφουν ανανεωμένοι στις αρχές Ιανουαρίου.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Η ρήτρα τηλεθέασης που ζήτησε ο Ατζούν…και τα 14,4 εκατ.ευρώ

Έλενα Παπαρίζου: Έκανα και εγώ bullying- Η δήλωση που θα συζητηθεί

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Σταύρος παίρνει το παιδί της Αργυρώς – Η Τζένη υποψιάζεται τη σχέση Νικηφόρου – Νάντιας – Αγρια επίθεση στον Λευτέρη