Με συναρπαστικές εξελίξεις συνεχίζεται η σειρά Mega «Η γη της ελιάς» με νέους χαρακτήρες να δίνουν νέο ενδιαφέρον στην ιστορία και να φέρνουν ανατροπές. Ένας από αυτούς του χαρακτήρες είναι και ο Γεράσιμος Μωραΐτης ο οποίος θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή της Μαργαρίτας.

Οι εξελίξεις βλέπουμε πως τρέχουν στη σειρά λίγο πριν αυτή διακόψει τις προβολές επεισοδίων για τα Χριστούγεννα. Η Μυρτάλη θα δούμε να προκαλεί πανικό στο καφενείο ενώ η Αρετή θα δει τον Στέφανο να επιστρέφει και της φέρεται με αυτό το τρόπο.

Ο ηθοποιός Θέμης Πάνου μίλησε στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» για τη συμμετοχή του στη σειρά και τον ρόλο που θα παίξει ο χαρακτήρας του, Γεράσιμος στην ιστορία και τη σχέση του με τη Μαργαρίτα. Ο ίδιος δήλωσε ότι βρίσκεται στη σειρά μέσω της κυρίας Κονιόρδου και ότι η επιτυχία της σειράς έπαιξε μεγάλο ρόλο στην αποδοχή του ρόλου εν μέσω του πολύ φορτωμένου προγράμματός του.

Ο Γεράσιμος, αν και είναι από τον Πειραιά, βρίσκεται στην Αρεόπολη εξαιτίας της συνεργασία του με τον Φίλιππο. Είναι έμπορος και αγοράζει προϊόντα από τη Λακωνία και τα εξάγει στο εξωτερικό. Έχει κάνει και ο ίδιος αυτή τη δουλειά με φορτηγά ενώ πλέον συνεργάζεται με τον Φίλιππο και την οικογένεια Στεφανέα.

Στο σπίτι του Φίλιππου είναι που θα γνωρίσει τη Μαργαρίτα με τους δυο τους να έλκονται σύντομα ο ένας από τον άλλον. Αργά αλλά ταυτόχρονα με πολλή ωριμότητα και σιγουριά οι δυο τους θα δούμε να αναπτύσσουν μία όμορφη φιλία και να έρχονται όλο και πιο κοντά.

Η γη της ελιάς: Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός, Η γη της ελιάς, Ο Παράδεισος των Κυριών: Τότε επιστρέφουν μετά το τέλος για τα Χριστούγεννα

Survivor All Star: Η ρήτρα τηλεθέασης που ζήτησε ο Ατζούν…και τα 14,4 εκατ.ευρώ

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Άγριος καυγάς Ειρήνης – Αρετής για την καταγγελία βιασμού – Νεκρά μέλη στις συμμορίες Κεφαλά – Δημοσθένη