Η σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, διανύει την τρίτη της επιτυχημένη σεζόν χωρίς ωστόσο να «χτυπά» τα αρχικά της ποσοστά στους πίνακες της τηλεθέασης. Όπως είχε γίνει γνωστό, αυτή θα ήταν η τελευταία χρονιά προβολής της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου, της Βάνας Δημητρίου και του Κούλλη Νικολάου ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό, θα συνεχίσει και για τέταρτη χρονιά.

Τα όσα συμβαίνουν στη Μάνη είναι συγκλονιστικά και οι εξελίξεις δε στερούνται… φαντασίας. Όμως, η ιστορία έχει δείξει, ότι το «ξεχείλωμα» δεν είναι πάντα προς συμφέρον της παραγωγής.

Ποιον συμφέρει άλλωστε οι ήρωες να πεθαίνουν ένας ένας αφού είτε οι ηθοποιοί κουράστηκαν είτε δε θέλουν να αποκτήσουν μία μανιέρα σε τέτοιου είδους ρόλους;

Τα νούμερα έχουν πλέον κατακερματιστεί και οι εξελίξεις στην εγχώρια τηλεόραση δεν είναι και οι πιο ευοίωνες ενώ ήδη είναι υπό εξέταση οι διορθωτικές κινήσεις που θα έρθουν από το επόμενο φθινόπωρο οπότε και θα είναι η έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Όλες οι ζώνες αντιμετωπίζουν προβλήματα ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με το ΕΚΟΜΕ που θα βάλει φρένο στη χρηματοδότηση πολλών παραγωγών. Μένει βέβαια να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις αλλά κανείς δεν μπορεί να αντιμετωπίζει το μέλλον με βεβαιότητα.

Πάντως ο Ανδρέας Γεωργίου μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος για το μέλλον της σειράς και είπε: «Σε καθημερινή βάση ασχολούμαι με τη Γη της ελιάς. Τη σειρά τη λέμε “ο πνεύμονας της εταιρείας παραγωγής μας”. Πρέπει πρώτα από όλα η Ελιά να είναι εκεί που πρέπει. Δεν φοβάμαι την τέταρτη σεζόν γιατί έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη Βάνα Δημητρίου. Για να παρθεί η απόφαση για την τέταρτη σεζόν πρέπει να μου πει η Βάνα ότι το έχουμε. Εφόσον μου είπε ότι το έχουμε δεν έχω ανασφάλεια!».

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Ο Δημήτρης σοκάρει τη Θοδώρα-Της αποκαλύπτει ότι είναι κόρη του και διαλύει την οικογένεια της Μαρίας!

Ο Ντάνι Όλμο έβγαλε την ασίστ της χρονιάς αλλά το γκολ ακυρώθηκε!

Έρωτας Φυγάς: Η Νάντια βάφει τα χέρια της με αίμα-Δίνει τέλος στο μαρτύριο!