Είχε καταλάβει πως η Μαριώ του, όπως την αποκαλεί όταν είναι μόνοι τους στη σειρά Το Ναυάγιο, του έχει κρατήσει μυστικά από την περίοδο που είχαν σχέση. Όμως σίγουρα δεν θα μπορούσε να σκεφτεί πως του κρύβει την ύπαρξη της ίδιας του της κόρης. Ο Δημήτρης Γιαννακάκης θα κλονιστεί όταν δει σε ένα από τα επόμενα επεισόδια, τυχαία, την ημερομηνία γέννησης της Θοδώρας. Θα υπολογίσει το διάστημα από τη στιγμή που χώρισε με τη Μαρία και τελικά θα καταλάβει πως η Θοδώρα είναι κόρη του. Έξαλλος θα τρέξει να τη βρει και εκείνη θα παραδεχτεί την αλήθεια που την πονάει.

Δεν θα είναι όμως μόνο ο Δημήτρης που θα μάθει την αλήθεια.

Μετά τη συζήτησή του με τη Μαρία θα ξεκινήσει ένα ντόμινο αποκαλύψεων, με πρώτη και καλύτερη τη Θοδώρα που θα μάθει ξαφνικά πως βιολογικός της πατέρας δεν είναι ο Βλάσης, αλλά το… αφεντικό της. Ο ίδιος θα της αποκαλύψει ότι είναι κόρη του και λυπάται που το μαθαίνει με αυτόν τον τρόπο ενώ παραδέχεται πως εκείνος και η μητέρα της είχαν δεσμό στα νιάτα τους και σκόπευαν να παντρευτούν! Εκείνη θα τρέξει σπίτι για να επιβεβαιώσει τα λόγια του. Θα βρει τη Μαρία να κλαίει και θα καταλάβει πως ο Δημήτρης δεν την κορόιδεψε. Θα απαιτήσει να μάθει ακόμα περισσότερα, την ώρα που ο Βλάσης θα μπει στο σπίτι και θα βρει τις δύο γυναίκες να φωνάζουν.

Εκείνος μπορεί να ήξερε από την αρχή ότι η Θοδώρα δεν είναι δικό του παιδί, ωστόσο δεν ήξερε ότι είναι καρπός του μεγαλύτερού του εχθρού. Θοδώρα και Βλάσης θα τα βάλουν μαζί της και στη συνέχεια θα φύγουν απο το σπίτι.

Η οικογένειά τους θα φτάσει στο σημείο να διαλυθεί από τις αποκαλύψεις, όμως με ψυχραιμία θα βρουν τις λύσεις που τους αξίζουν. Η Θοδώρα θα εξαφανιστεί για λίγο, ζητώντας τη βοήθεια του Στέφανου και του Μάκη.

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Αναστατωμένος ο Ντίνος από το γάμο της Αμαλίας-Είδε αυτό που δεν έπρεπε!

F1 Υπόθεση Christian Horner: Όλη η ζωή του καταρρέει

Survivor spoiler: Και ο Τζέιμς Καφετζής θέλει την ψηφοφορία-Τι θα κάνει ο Ατζούν;