Η Νάντια, από τη στιγμή που γνώρισε και παντρεύτηκε τον Σωκράτη, ζει μια κόλαση στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Αν κι εκείνος ήταν πανεπιστημιακός, ήταν ιδιαίτερα κακοποιητικός μαζί της και ξεσπούσε βάναυσα πάνω της. Όλη αυτή τη συμπεριφορά εκείνη τη δεχόταν για μεγάλο διάστημα, παρόλο που ήταν μια γυναίκα κύρους αφού κατείχε μια εξέχουσα θέση ως εισαγγελέας. Για να ξεφύγει απο τη βασανιστική της ζωή, έφυγε κρυφά από εκείνον σε απόσπαση από την Αθήνα και πήγε στη Μεσσήνη όπου ανέλαβε την εισαγγελία. Εκεί, δεν είχε εμπιστοσύνη σε κανένα και ήταν ένα πλάσμα κλεισμένο στον εαυτό του. Οταν γνώρισε τον Μιχάλη άρχισε να βγαίνει από το καβούκι της και δημιούργησαν μια πολύ ωραία σχέση που έφτασε στην πρόταση γάμου.

Ο ένας ουσιαστικά ακούμπησε στον άλλον γιατί και ο Μιχάλης είχε περάσει δύσκολα από την πρώην σύζυγό του, την Ελπίδα. Όμως ο Σωκράτης ανακάλυψε πού βρίσκεται η Νάντια και η εμφάνισή του στη Μεσσήνη τα άλλαξε όλα. Η γυναίκα ένιωσε και πάλι αδύναμη απέναντί του. Εκείνος ξεκίνησε να τη χειραγωγεί και να έχει την ίδια συμπεριφορά, με τη Νάντια να βρίσκεται συνεχώς σακατεμένη. Αν και προσπάθησε να κρύψει από τον Μιχάλη τι της συμβαίνει για να τον προστατεύσει από τον Σωκράτη, εκείνος δεν υπολόγισε τίποτα και τη βοήθησε! Μάλιστα, τον προειδοποίησε ότι μπορεί να φτάσει στα άκρα ενώ ζήτησε από την Ελπίδα να τη φιλοξενήσει!

Η Νάντια αρχίζει να ανακτά τον δυναμισμό της και αναλαμβάνει δράση για να βοηθήσει την Αλεξάνδρα που είναι στη φυλακή. Ωστόσο πέφτει από τα σύννεφα όταν ο Σωκράτης στήνει παγίδα στον Μιχάλη και του κάνει μήνυση με ψεύτικη και βαριά κατηγορία! Τότε εκείνη εκτός εαυτού πηγαίνει και βρίσκει τον Σωκράτη ο οποίος αρχίζει να την περιγελά! Εκείνη ανοίγει την τσάντα της, βγάζει ένα όπλο και τον σκοτώνει εν ψυχρώ βάζοντας τέλος στο μαρτύριό της!

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Αναστατωμένος ο Ντίνος από το γάμο της Αμαλίας-Είδε αυτό που δεν έπρεπε!

F1 Υπόθεση Christian Horner: Όλη η ζωή του καταρρέει

Survivor spoiler: Και ο Τζέιμς Καφετζής θέλει την ψηφοφορία-Τι θα κάνει ο Ατζούν;