Η ώρα της λύτρωσης φτάνει για την Αρετή στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

Ο Μιλτιάδης, ο οποίος είναι κρυφά ερωτευμένος με τη Βασιλική, εξακολουθεί να στέκεται δίπλα της και να τη βοηθάει με τη φροντίδα της μικρής Στέλλας. Ο Λυκούργος κάνει μια κουβέντα στην Αφροδίτη, σχετικά με τον Χρήστο και την Αριάδνη, προσπαθώντας να ανιχνεύσει τις προθέσεις της και να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του ζευγαριού.

Η Μαργαρίτα πηγαίνει στο μοναστήρι για να προσπαθήσει να πείσει τη Χάιδω να γυρίσει στο σπίτι της, χωρίς να καταφέρει να της αλλάξει τα μυαλά. Ο Κουράκος καταστρώνει ένα σχέδιο, προκειμένου να αναγκάσει τον Χοτζέα να εκδηλωθεί, και παράλληλα η Μαργαρίτα παρακολουθεί τη χήρα του Τάσου.

Σε μια καλά συντονισμένη επιχείρηση, ο αστυνόμος, με βάση τα στοιχεία που έχει χάρη στη βοήθεια της Μαργαρίτας, συλλαμβάνει τη γυναίκα του Τάσου με τον εραστή της, καθώς και το συνεργό τους, και τους ανακρίνει.

Όταν ο συνεργός τελικά ομολογεί, όλοι με ανακούφιση μαθαίνουν πως η Αρετή είναι αθώα και έχει προφυλακιστεί άδικα. Την ίδια ώρα, ο Στάθης, με έκπληξη, μαθαίνει ότι η Ασπασία γύρισε στον Δημοσθένη και τους εκφράζει τη χαρά του, ενώ η Κούλα πηγαίνει στο σπίτι τους για φαγητό και παριστάνει πως συναντάει τον Δημοσθένη για πρώτη φορά.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Τέλος η φυλακή για την Αρετή- Μόνος ένας την περιμένει

Σασμός: Ανατροπή – Δεν αυτοκτονεί η Μαρίνα, αλλά…

Τουρκία: Ψάχνουν κατασκόπους σε όλη την χώρα – Γιατί προειδοποίησαν επίσημα τους πολίτες και τι φοβούνται οι Τούρκοι!