Πανικό αναμένεται να προκαλέσουν τα επόμενα επεισόδια του 3ου κύκλου της σειράς Σασμός που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και αποτελεί τον βασιλιά στην τηλεθέαση της prime time.

Η σειρά του Alpha που ετοιμάζεται για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με πυρετώδεις ρυθμούς, αναμένεται να είναι πιο συναρπαστική από ποτέ κάτι που θα αποδειχθεί από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Σασμός: Ανατροπή – Δεν αυτοκτονεί η Μαρίνα, αλλά…

Κι όσο ο εισαγγελέας συνεχίζει να υποψιάζεται τη Βασιλική για το θάνατο του Λάζαρου, οι Σταματάκηδες αποφασίζουν να περάσουν την τελευταία νύχτα πριν από την αποκάλυψη της αλήθειας, με την παράδοση του Μαθιού, ενωμένοι.

Όμως, η μέρα που θα ξημερώσει στην Άνω Ποριά θα ανατρέψει τις ζωές όλων, οριστικά. Ο Μαθιός φαίνεται ότι κερδίζει το χρόνο που θέλει και η εξέλιξη αυτή προκαλεί ανακούφιση σε όλη την οικογένεια.

Η Στέλλα, από την πλευρά της, προσπαθεί να μάθει τα σχέδια του Χρήστου για την υπόθεση που ερευνά μυστικά. Την ίδια ώρα, ο Αντώνης συνεχίζει να πιέζει τη Μαρίνα να του πει τι τη βασανίζει τόσο καιρό. Εκείνη, για να τον αποφύγει, πηγαίνει μια βόλτα στη θάλασσα με πολύ σκοτεινές σκέψεις και θολωμένο μυαλό. Επιστρέφο- ντας στο σπίτι, έχει πάρει την απόφαση να μην καταδώσει ακόμη τον Μαθιό…

Για όλες τις εξελίξεις από τον Σασμό αλλά και από όλες τις υπόλοιπες αγαπημένες σας σειρές επισκεφτείτε το mediatime.gr

Διαβάστε επίσης:

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Η Μαρίνα δίνει προθεσμία στον Μαθιό για να γνωρίσει το παιδί του

Σασμός: Καταιγιστικές εξελίξεις- Απόπειρα αυτοκτονίας από τη Μαρίνα- Αυτός θα της σώσει τη ζωή

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Ο Παύλος στέλνει τον Ερμή σε στρατιωτική ακαδημία