Η Μαργαρίτα στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς έχει συλλέξει όλα τα στοιχεία που είναι ικανά για να κινηθεί η αστυνομία κατά της χήρας του Τάσου. Δίνει πλήρη αναφορά για όλα όσα έχει μάθει και ο Κουράκος, αφού διασταυρώνει τα πάντα, αποφασίζει να καταστρώσει ένα σχέδιο ώστε να έχει και την ομολογία του φόνου. Σύμφωνα με αυτό, ο αστυνόμος σχεδιάζει να παγιδέψει τον εραστή της χήρας τον Χοτζέα, για να τον αναγκάσει να εκδηλωθεί.

Την ίδια στιγμή, η Μαργαρίτα συνεχίζει να παρακολουθεί τη γυναίκα του Τάσου. Το σχέδιο πετυχαίνει και ο Κουράκος συλλαμβάνει τη γυναίκα του Τάσου μετον εραστή της καθώς και τον συνεργό τους, τους μεταφέρει στο αστυνομικό τμήμα και τους ανακρίνει, φυσικά ξεχωριστά τον καθένα. Τελικά, ο συνεργός του σατανικού ζευγαριού σπάει και ομολογεί ότι του έδωσαν χρήματα για να βάλει φωτιά και ότι δεν ήξερε ότι υπήρχε μέσα άνθρωπος!

Στη συνέχεια γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες και όλοι μαθαίνουν με μεγάλη ανακούφιση πως η Αρετή είναι αθώα και έχει προφυλακιστεί άδικα. Αμέσως ο Λυκούργος πηγαίνει στη φυλακή και ανακοινώνει στην Αρετή: «Τέρμα το βάσανά σου. Η χήρα με τον εραστή της και τον συνεργό τους ομολόγησαν τον φόνο. Περιμένουμε κάποιο διαδικαστικό και αύριο μεθαύριο θα αποφυλακιστείς».

Η Αρετή ξεσπάει σε κλάματα χαράς  και από εκείνη τη στιγμή η Αρετή μετράει με αγωνία τις ώρες μέχρι την αποφυλάκισή της, ενώ η Ασπασία και η Κούλα ετοιμάζονται να την υποδεχθούν.

Η στιγμή της αποφυλάκισης φτάνει, όμως παθαίνει σοκ και απογοητεύεται, καθώς έξω από την πόρτα της φυλακής βλέπει μόνο τον Λυκούργο. Εκεί συνειδητοποιεί ότι δεν την περιμένει κανείς και αισθάνεται μεγάλη μοναξιά. Οταν γυρίζει στο σπίτι και στο μαγαζί της, η Αρετή δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα ότι αποφυλακίστηκε, ενώ ο Λυκούργος την πληροφορεί ότι όλα τα χρωστά στη Μαργαρίτα!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ