Χρόνια τώρα γνωρίζουμε και σατιρίζουμε την Ελένη Μενεγάκη εξαιτίας της συνήθειάς της να σπρώχνει τους ανθρώπους που έχει δίπλα της όταν γελάει! Δηλαδή όταν τύχει να πουν κάτι αστείο, τους σπρώχνει τόσο δυνατά που συνήθως φεύγου από τη θέση τους λόγω της δύναμής της!

Σήμερα όμως το πήγε ένα βήμα παραπάνω…

Αφορμή στάθηκε η περιγραφή που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος  στην  εκπομπή του Mega για το σκίσιμο του παντελονιού του κατά τη διάρκεια ενός γάμου στον οποίο ήταν καλεσμένος και προκάλεσε ξεκαρδιστικά γέλια στην Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια άρχισε να σπρώχνει τον συνεργάτη της πάνω στο σκαμπό με αποτέλεσμα να… βρεθεί στο πάτωμα μαζί με το σκαμπό!

Η παρουσιάστρια ούρλιαξε από τον φόβο της, αρχικά, αλλά στη συνέχεια γέλασε όπως και όλοι οι παρευρισκόμενοι.

 

Μια περιγραφή του Δημήτρη Ουγγαρέζου ήταν αρκετή ώστε η Ελένη Μενεγάκη να ξεκαρδιστεί στα γέλια και να τον ρίξει… κάτω! Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για το σκίσιμο του παντελονιού του κατά τη διάρκεια ενός γάμου στον οποίο ήταν καλεσμένος. Τότε η παρουσιάστρια μη μπορώντας να συγκρατήσει τα γέλια της άρχισε να σπρώχνει τον συνεργάτη της πάνω στο σκαμπό…

 

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής τη φετινή χρονιά βρίσκεται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και όπως φαίνεται έχουν ταιριάξει πολύ γι’ αυτό και η συνεργασία τους θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά.

 

«Είμαι στο Mega, έχω συμβόλαιο και είναι μεγάλη μου χαρά που είμαι σε αυτό το κανάλι. Θα παραμείνω στην Ελένη με την ομάδα μας, εκτός αν το κανάλι θέλει κάτι άλλο» δήλωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Πριν μερικές μέρες που της περιέγραψε το πρόγραμμα ενός εργένη πάλι η Ελένη χτυπιόταν από τα γέλια! «Έφαγα το κοκκινιστό, που αγόρασα την Κυριακή, το έβγαλα από την κατάψυξη, το ζέστανα και πήγα βόλτα τον Κούπερ… Με τι κουράγιο να μαγειρέψω μετά; Μιλάμε νεροτσουλήθρα η ζωή μου… Χθες είδα τον… γεροντοκόρο με τον Κωνσταντάρα… Επτάμιση έπεσα για ύπνο, δεν έχω ζωή»!