Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς έχασε χτες τη μάχη με τη ζωή μετά από δύο χρόνια που βρισκόταν στο νοσοκομείο. Για τον σπουδαίο επιχειρηματία  όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο αφού ήταν όχι μόνο αξιόλογος αλλά και δίκαιος. Ωστόσο τα όσα έγραψε η δημοσιογράφος Βίκυ Χατζηβασιλείου σε post στα social media φαίνεται ότι προκάλεσαν το ξέσπασμα του δημοσιογράφου του Πρωινού του ΑΝΤ1, Τάσου Τεργιάκη.

Ο δημοσιογράφος μέσα από το Πρωινό εξέφρασε την έντονη αντίθεση του, με αφορμή τα όσα έγραψε η παρουσιάστρια για τον επιχειρηματία και άλλοτε ισχυρό άνδρα του Alpha.

«Θεωρώ από τη στιγμή που φεύγει ο άνθρωπος, ο μόνος που νομιμοποιείται να γράφει τέτοια πράγματα είναι η αδερφή του, η κόρη του και ο γαμπρός του. Δε μπορεί κανένας άλλος να αναφέρει έφυγε 30 κιλά μόνος σε ένα δωμάτιο. Το μόνος και το μοναξιά το δικαιολόγησε ο γιατρός του. Από την εποχή covid και μετά δεν ήταν εύκολο να πηγαίνει κανένας εκεί. Είναι εύκολο να λέμε έφυγε μόνος του σε ένα κρεβάτι. Οι συνθήκες ήταν λίγο διαφορετικές. Το αν ήταν 30 κιλά, αν έσβηνε από την αρρώστια του ή το αν είχε επαφές με αυτούς που τόσα χρόνια τους βοηθούσε, είναι ένα άλλο θέμα» σχολίασε ο Τάσος Τεργιάκης.

Δημήτρης Κοντομηνάς: Τι έγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου

 

Στην ανάρτησή της για τον Δημήτρη Κοντομηνά η Βίκυ Χατζηβασιλείου είχε γράψει: «Έφυγε σήμερα το πρωί ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Αγάπησε πολύ τις μπίζνες, τη χλιδή, τον @alphatv, τις γυναίκες, τους κόλακες. Ηταν extra large στον τρόπο που εργαζόταν, στη δοτικότητα στους αγαπημένους του, στην πολυτέλεια στους χώρους του, στο size από τα σακάκια του. Έφυγε extra small , 30 κιλά, στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου, εντελώς μόνος, χωρίς ούτε έναν συνεργάτη, ούτε μια σύντροφο, ούτε έναν συγγενή, ούτε έναν κολακα… Έζησε ακριβώς όπως ήθελε και έφυγε ακριβώς όπως δεν ήθελε. Του άξιζε καλύτερος θάνατος. Καλό ταξίδι Πρόεδρε. Ευχαριστώ για την ευκαιρία, την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση και κυρίως το σεβασμό. Αντίο».