Εν αναμονή της πρεμιέρας του διαγωνισμού μόδας GNTM 5 που θα προβληθεί απόψε στο Star και όλοι έχουμε την ανάλογη αγωνία όχι τόσο για τα μοντέλα που θα είναι από 17 έως 87 ετών αλλά με το πώς θα εμφανιστεί η πασίγνωστη Κύπρια-Βρετανίδα, Σοφία Χατζηπαντελή!

Θα είναι τα φρύδια της ενωμένα; Θα είναι χωρισμένα; Θα βγει με χωρίς φρύδι;

Όπως και να έχει το πανέμορφο μοντέλο που έκανε το χαρακτηριστικό του προσώπού της σήμα κατατεθέν, έχει μπει στον πειρασμό κατά το παρελθόν, να βγάλει τα φρύδια της.

Η ίδια κατάφερε στα 25 της  να γίνει σύμβολο της διαφορετικότητας! Επίσης έχει γίνει και θέμα στο βρετανικό BBC όταν το 2018 μίλησεγια το κίνημα των ενωμένων φρυδιών, το #unibrowmovement.

Κι όμως τη νέα κριτή του παιχνιδιού θα την δούμε χωρίς ενωμένα φρύδια κάτι που μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς κάνοντας μια… γύρα στα social media.

Αν θέλετε να την δείτε, που σίγουρα θέλετε, πατήστε ΕΔΩ. Είναι σίγουρο ότι θα τρομάξετε να την αναγνωρίσετε!

Με νέο σχήμα συνεργατών θα συνεχίσει το «GΝΤΜ», καθώς, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του καναλιού της Κηφισιάς στην πoρεία το ριάλιτι μόδας θα έχει σημαντικές αλλαγές. Η Σοφία Χατζηπαντελή, που εντάχθηκε ως νέα κριτής για τη φάση των οντισιόν, ολοκλήρωσε την παρουσία της. Στη συνέχεια θα παραμείνουν η βασική τριάδα των κριτών με τη Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σωφρονίου, ενώ κατά περίπτωση θα υποδέχονται και άλλους κριτές ως καλεσμένους. Από τη θέση του κριτή θα περάσει κατά πάσα πιθανότητα η Βίκυ Κουλιανού, το όνομα της οποίας «έπαιξε πολύ γιο μόνιμη Θέση». Την ίδια στιγμή, νέα δεδομένα προκύπτουν για τη θέση του coach. Το Star όχι μόνο δεν έχει καταργήσει τον coach στο GNTM , αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδιάζει να φέρει όχι εναν, αλλά δύο coaches, που θα ενταχθούν προσεχώς στα γυρίσματα του ριάλιτι μόδας.

 

 

Όλες οι ειδήσεις

Εκτός Υπηρεσίας: Σπαρταριστές συγκρούσεις μέχρι να επιστραφούν τα λείψανα του Ντάντουλα – Ο Ιάκωβος απειλεί με διαζύγιο

Η Σοφία Χατζηπαντελή του GNTM χωρίς ενωμένα φρύδια (φωτογραφίες)

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Χαραλάμπης συλλαμβάνει τον παπά και το Σώτο – Η Φιλιώ δίνει τελεσίγραφο στον Ηλία