Μπορεί να έγιναν πολλά ραντεβού μεταξύ της Βίκυς Καγιά και του Star αλλά όπως φαίνεται και σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο MEGA και την εκπομπή Πάμε Δανάη ο Αλέξης Μίχας, μετά από εφτά χρόνια συνεργασίας του καναλιού και της παρουσιάστριας, η τηλεοπτική τους «σχέση» ολοκληρώνεται φέτος το καλοκαίρι.

Όπως τόνισε ο δημοσιογράφος για την επιβεβαιωμένη πληροφορία, δεν πρόκειται να ανανεωθεί το συμβόλαιο με το σταθμό αφού τα ραντεβού με το κανάλι δεν πήγαν καλά λόγω έλλειψης «συναντίληψης» αλλά και σύγκλισης σε πολλά σημεία.

Επιπλέον το GNTM δεν πρόκειται να συνεχίσει τη νέα τηλεοπτική χρονιά. Το κανάλι βέβαια διατηρεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ριάλιτι μόδας αλλά προφανώς λόγω και των χαμηλών φετινών «πτήσεων» στα νούμερα τηλεθέασης, προτιμά να το βάλει στο «ψυγείο», να το ξεκουράσει δηλαδή.

Βεβαίως υπάρχει και το μεσημεριανό Shopping Star με το οποίο ξεκίνησε η συνεργασία τους το 2016 αλλά και αυτό θα συνεχίσει με άλλη παρουσιάστρια.

Το μεσημεριανό θα συνεχιστεί οπωσδήποτε όπως τόνισε ο Αλέξης Μίχας, με άλλη παρουσιάστρια. Επίσης δεν είναι θέμα οικονομικό αλλά θέμα περιεχομένου εκπομπών. Όπως τόνισε και η Δέσποινα Καμπούρη προφανώς και ζήτησε άλλα από τον σταθμό ο οποίος δεν τα παρείχε.

Τέλος, όπως γνωστοποιήθηκε, το καλύτερο «χαρτί» του καναλιού έχει ήδη δεχθεί προτάσεις από άλλους σταθμούς.

Βίκυ Καγιά: Τέλος από το Star