Το μικρό ανυπότακτο χωριό στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο έχει φέρει τα πάνω κάτω και μέχρι και οι θεοί του Ολύμπου τσακώνονται εξαιτίας του, κατηγορώντας τον σκανδαλιάρη Διόνυσο ότι αποτρέλανε τους ήδη ζουρλούς Πλατανιώτες, «πειράζοντας» την πηγή του χωριού.

Τι σχέση έχει, όμως, μια πηγή με μαγικό νερό, ένα βράδυ της Αποκριάς που οι Πλατανιώτες δεν θέλουν να θυμούνται, ένα αυθεντικό αβγό Φαμπερζέ κι ένα κοινόβιο μ’ έναν τίμιο εφοριακό και έναν… ψυχοπαθή στη σειρά της ΕΡΤ1;

Οι Πλατανιώτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον πιο ισχυρό εχθρό απ’ όλους: το παρελθόν τους και όλα όσα θεωρούσαμε δεδομένα θα έρθουν τούμπα: οι καλοί θα γίνουν κακοί, οι φτωχοί πλούσιοι, οι συντηρητικοί προοδευτικοί και οι εχθροί φίλοι!

Στο 16ο επεισόδιο ο Σίμος θα ρίξει μία ξεγυρισμένη… μπούφλα στον Πετράν και αποφασίζει να ταχθεί υπέρ του πολέμου που έχουν ανοίξει με το κοινόβιο ο Ηλίας και ο Θύμιος.

Από την άλλη ο Χαραλάμπης, σαν έτοιμος από καιρό, συλλαμβάνει τον παπά και το Σώτο για κατοχή παράνομης… ρίγανης! Εντωμεταξύ η Σύλβια με την Καλλιόπη αποφασίζουν να του δώσουν ένα γερό μάθημα. Σίμος και Παναγής τσακώνονται άσχημα και ο πρώτος αποφασίζει να κόψει φιλία, την ώρα που η Κατερίνα υπόσχεται να στηρίξει τη Χρύσα και να κρατήσει το μυστικό της εγκυμοσύνης της, για όσο χρειαστεί. Ο Ηλίας παίρνει ένα ξεγυρισμένο τελεσίγραφο από τη Φιλιώ πως αν συνεχίσει να καταστρώνει ύπουλα σχέδια θα έχουν κακά ξεμπερδέματα. Όμως ακριβώς την ίδια στιγμή, η Μάρμω, που έχει βαρεθεί να δίνει τελεσίγραφα, αποφασίζει να ξεκινήσει πόλεμο με τους Πλατανιώτες.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Δείτε το σημερινό τρέιλερ!

 

Όλες οι ειδήσεις

Γλυκάνισος: Ο Καρίμ υποψιάζεται πως η Ραζάν έχει σχέση – Εξαφανίσεις προσφύγων ανατρέπουν τα πάντα

Η Σοφία Χατζηπαντελή του GNTM χωρίς ενωμένα φρύδια (φωτογραφίες)

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Έτοιμη η πρόταση γάμου στην Ειρήνη Παπαδοπούλου-Τρία χρόνια μετρά η σχέση