Θυμάστε το ριάλιτι μοντέλων, GNTM τηs προηγούμενηs σεζόν; Ωραία! Και τώρα μπορείτε να το ξεχάσετε καθώs τίποτα δεν Θα Θυμίζει τιs περασμένε χρονιέs του πετυχημένου πρότζεκτ, αρxήs γενομένηs τηs κριτικήs επιτροπήs που μόλιs συντάχθηκε και αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση.

Εχουμε και λέμε: 0 Άγγελος Μπράτηs, ο Δημήτρηs Σκουλόs και η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου χαιρέτισαν με Θέρμη το κανάλι τηs Κηφισιάs αλλά αποφάσισαν να ρίξουν μαύρη πέτρα πίσω του. Κοινώs να μην κάτσουν ξανά στιs χαρακτηριστικέs ψηλέs καρέκλεs κρίνοντας τα επίδοξα μοντέλα. Τη στιγμή όμωs που εκείνοι έφυγαν, στην παραγωγή του «GΝΤΜ» εμφανίστηκε μια παλιά γνώριμη και αγαπημένη του πρότζεκτ. Η Βίκυ Καγιά. Το πετυχημένο μοντέλο και παρουσιάστρια του Star μετά από έναν χρονο απουσίαs, επέστρεψε στο σόου έτοιμη να προσφέρει κορυφαίεs στιγμέs μόδας στους τηλεθεατές.

Από την πρώτη στιγμή ωστόσο, κατέστησε sαφέs πω στο πλευρό τηs θέλει τον Γιώργο Καράβα που λειτουργούσε ως μέντοραs για τα μοντέλα. Οι δυο τους λοιπόν έχουν «καβατζάρει» δύο από τις θέσειs τηs κριτικήs επιτροπήs, όμωs οι άλλεs δύο είναι έκπληξη για όλουs.

Το μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή, το κορίτσι με την ξεχωριστή ομορφιά, Θα είναι η τρίτη τηs επιτροπήs που θα δούμε μόνο στις auditions. Η Σοφία με τη χαρακτηριστική τηs εμφάνιση -το ενιαίο φρύδι που Θυμίζει έντονα τη Φρίντα Κάλο- δεν περνάει απαρατήρητη και είναι έτοιμη να μεταδώσει στα μοντέλα τηs νέας σεζόν τη δική τηs άποψη για την ομορφιά. Αξίζει να σημειώσουμε πως το μοντέλο έχει συνεργαστεί με κορυφαίουs δημιουργούs και στο προφίλ τηs στο Instagram μπορεί κανείs να Θαυμάσει τις  δουλειέs τηs. Ο τέταρτος αλλά όχι τελευταίος της παρέαs είναι ο στυλίστας Τάσος Σοφρωνίου, το οποίου το πεδίο είναι γνώριμο, αφού ήταν ο art dιrector του ίδιου σόου το 2009, στον πρώτο κύκλο που είχε προβληθεί τότε από τον ΑΝΤ 1.

Η ΕΛΕΝΑ ΓΑΛΥΦΑ ΣΕ ΡΟΛΟ COACH

Από τη στιγμή που ο Γιώργος Καράβαs θα γίνει έναs από τους κριτέs και η θέση του «χήρεψε», ήταν λογικό να ξεκινήσει την αναζήτηση νέων προσώπων. Μεταξύ των ονομάτων που έπεσαν στον τραπέζι των διαπραγματεύσεων ήταν και αυτό τηs Ελεναs Γαλύφα που χρόνια τώρα ακούγεται ότι Θα ενταχθεί σε κάποιο ριάλιτι αλλά όμωs δεν έχουμε μέχρι τώρα δει. Φαίνεται όμωs πωs η πρόταση του «GNTM» ήταν δελεαστική και τελικά θα απολαύσουμε από φθινόπωρο τη fashion blogger και στυλίστρια σε ρόλο coach! Οπωs λοιπόν λέγεται, θα είναι η πρώτη που θα έρχεται σε επαφή με τα μοντέλα, τραβώνταs τους τα πολαρόιντ, ενώ κατά τη διάρκεια του ριάλιτι Θα τα κατευθύνει σε κάθε δοκιμασία.