Ο Γιώργος Λιάγκας παρουσίασε σήμερα Παρασκευή την τελευταία εκπομπή της σεζόν και αποκάλυψε  ποιοι παραμένουν αλλά και ποιοι φεύγουν!

Ωστόσο μίλησε τόσο για την πρώτη γυναικεία παρουσία στην εκπομπή δηλαδή την Δούκισσα Νομικού όσο και για την Μαρία Κορινθίου!

«Αυτή είναι η χειρότερη ώρα όλης της σεζόν, δεν το μπορώ καθόλου. Κάνω 28 χρόνια τηλεόραση και είναι κάτι που δεν θέλω να κάνω ποτέ. Η ώρα του αποχαιρετισμού. Για μπάνια θα πάμε και δεν θα καταλάβει ο κόσμος ποτέ γιατί κλαίνε όλοι, όταν τελειώνουν οι εκπομπές. Είναι συγκινητικό γιατί είναι μία μεγάλη προσπάθεια και ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει τι κόπο έχει για να δημιουργήσεις καθημερινά μία τρίωρη εκπομπή» είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής ενώ αποκάλυψε πως η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μπορεί να μην είναι μαζί τους την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Επιπλέον λυπημένος ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την εκπομπή η Αγλαΐα Λάτσιου, μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας στον ΑΝΤ1.

«Λένε τα στερεοτυπικά ότι οι άντρες δεν κλαίνε. Θα προσπαθήσω να μην κλάψω. Η Αγλαΐα είναι φίλη μου πάνω απ’ όλα, αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 μετά από πάρα πολλά χρόνια. Είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου η Αγλαΐα.

Η φίλη μου Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ήρθε εδώ φέτος για να με στηρίξει, επειδή ήξερα ότι κάνω μια μεγάλη προσπάθεια από την αρχή. Η Αργυρώ είναι φίλη μου πάνω από όλα, Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μπορεί να είναι του χρόνου μαζί μας, μπορεί και να μην είναι. Εγώ θέλω πολύ να είναι, όμως είναι μια δικιά της απόφαση, υπάρχουν και κάποιες άλλες παράμετροι. Είσαι φίλη μου, σε αγαπάω πάρα πολύ, είναι η καλύτερη μαγείρισσα», ανέφερε δακρυσμένος.

Έκανε βέβαια και αναφορά στην Δούκισσα Νομικού και την Μαρία Κορινθίου λέγοντας: «Να ευχαριστήσω πριν το κλείσιμο και τη Δούκισσα Νομικού και την Μαρία Κορινθίου που βοήθησαν αυτήν εδώ την εκπομπή», είπε στη συνέχεια..

«Καλό καλοκαίρι σας ευχαριστούμε πολύ για όλα», ήταν η τελευταία πρόταση του παρουσιαστή λίγο πριν φύγει για τις καλοκαιρινές του διακοπές στο αγαπημένο του νησί.

Γιώργος Λιάγκας: Δείτε όσα είπε στην τελευταία εκπομπή του