Με μία απλή και χωρίς πολλά πολλά σχόλια ανακοίνωση ο ΑΝΤ1 τερμάτισε και αυτή τη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με την Μαρία Κορινθίου.

Η ηθοποιός και σύζυγος του Γιάννη Αϊβάζη με τους οποίους ο Γιώργος Λιάγκας έλεγε πως είχε φιλική σχέση, είχε αναλάβει να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού.

Ωστόσο το τελευταίο διάστημα είχε γίνει γνωστό και από την ίδια την Μαρία πως δεν ήταν ικανοποιημένη από την συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές, που η γνωστή για το θάρρος της γνώμης της ηθοποιός, έκανε ξεκάθαρο πως δεν υπήρχε περίπτωση να συνεχίσει την επόμενη σεζόν.

Επιπλέον ο παρουσιαστής του Πρωινού πριν λίγες μέρες είχε δηλώσει τα εξής:
«Να το λήξουμε και αυτό για να μην γράφετε διάφορα. Να τα πω μόνος μου να τελειώνουμε. Επειδή γίνεται μεγάλη κουβέντα για το αν θα υπάρξει συμπαρουσιάστρια του χρόνου. Λοιπόν, δεν θα υπάρχει του χρόνου. Η ζωή σου δείχνει τον δρόμο πολλές φορές. Ο κόσμος ξεκινάς κάπως και σου λέει σε θέλω κάπως αλλιώς. Φέτος ο κόσμος αποδέχτηκε την ομάδα όπως είναι. Ως επικεφαλής της ομάδας κρατάω την μπαγκέτα. Δεν θα υπάρχει συμπαρουσιάστρια, να το ξεκαθαρίσω. Θα υπάρχουν τρεις προσθήκες στους ανθρώπους μπροστά από τις κάμερες. Θα είναι σημαντικές και αθροιστικά θα βοηθήσουν την εκπομπή γιατί είναι εκπομπή λόγου.»

Έτσι ήρθε και η ανακοίνωση ως… κερασάκι πλέον!

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Μαρία Κορινθίου και της εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια».

Όλες οι ειδήσεις

Αννίτα Πάνια: Τέλος απο το MEGA – Εκεί πάει;

Φουντώνει η κόντρα Χάμες – Ολυμπιακός για την… άστατη ζωή

Ναταλία Γερμανού: Τέλος από την εκπομπή της πασίγνωστος δημοσιογράφος – Εκεί πάει