Στο «κόκκινο» έφτασε η τηλεθέαση στην εκπομπή Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη που προβλήθηκε με θέμα την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Η εκπομπή έρευνας του MEGA με την Αγγελική Νικολούλη κατέγραψε τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, από όλα τα προγράμματα, όλων των τηλεοπτικών σταθμών.

Με ποσοστό 51,9% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 47% στο σύνολο κοινού το «Φως στο Τούνελ» ήταν η απόλυτη επιλογή των τηλεθεατών. Σε τέταρτο μάλιστα η εκπομπή έφτασε μέχρι το 61,3%, στο δυναμικό κοινό 18-54.

Τα βλέμματα όλης της Ελλάδας ήταν στραμμένα στην έρευνα της βραβευμένης δημοσιογράφου, αναζητώντας τις απαντήσεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα που έχει συνταράξει το πανελλήνιο.

Ωστόσο δεν είχε την πρωτιά μόνο στα νούμερα της AGB αλλά και στο Twitter αφού την ώρα που η εκπομπή παρουσίαζε τα ρεπορτάζ της οι Έλληνες χρήστες προκάλεσαν παγκόσμιο πάταγο ανεβάζοντας το hashtag #fosstotounel στην κορυφή των παγκόσμιων trend του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα λόγω της τεράστιας απήχησης, χιλιάδες χρήστες από διάφορες χώρες αναρωτιόντουσαν τι σήμαινε το συγκεκριμένο hashtag καθώς δεν μπορούσαν να αντιληφθούν τι μπορεί να εννοεί.

Έτσι πολλοί Έλληνες χρήστες μπήκαν στη διαδικασία και μετέφρασαν ορισμένα από τα γεγονότα που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στη χώρα με την  Ρούλα Πισπιρίγκου στο κάδρο. Όμως δεν ήταν λίγοι και οι ξένοι που είχαν ενημερωθεί από διεθνή ΜΜΕ για την υπόθεση και φρόντισαν να ανεβάσουν άρθρα για τα όσα έχουν συμβεί.

Μάλιστα, όταν μεταδόθηκε το ρεπορτάζ για τις έρευνες της Αστυνομίας στο σπίτι της οικογένειας Πισπιρίγκου, έγινε γνωστή η πληροφορία πως οι αστυνομικοί, μεταξύ άλλων, κατέσχεσαν και βιβλίο της παρουσιάστριας της εκπομπής.