Απόψε(2/4) στις 21:00, η Δέσποινα Βανδή και το Chart Show του Alpha μας προσκαλούν στο ωραιότερο πάρτι με θέμα τη μουσική δεκαετία του 80!

Το αφιέρωμα στα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια της δεκαετίας του 80, με την υπογραφή του Chart Expert Πέτρου Δραγουμάνου, έχει – όπως κάθε φορά – απολαυστικό παρασκήνιο με τον Music Expert Γιώργο Αρσενάκο, έχει όμως και τη νοσταλγία, τη μαγεία και τη λάμψη της εποχής όπου το lifestyle γεννιόταν ως έννοια, η Ελλάδα πανηγύριζε στους ρυθμούς του Ευρωμπάσκετ, και τα σαββατοκύριακα ήταν γεμάτα μουσική και χορό, κάτω από τη ντισκομπάλα!

Σε αυτό το πάρτι, η μουσική σκηνή του Chart Show θα «φωτιστεί» με τα πιο λαμπερά ονόματα!

Μόνο έτσι θα παραδοθούμε, άνευ όρων, στα τραγούδια, το χορό και τη διασκέδαση (με αλφαβητική σειρά):

Μπέσσυ Αργυράκη
Σοφία Βόσσου
Δημήτρης Κοντολάζος
Χριστίνα Μαραγκόζη
Κώστας Μπίγαλης
Πασχάλης
Βασίλης Πορφυράκης
Πωλίνα
Αναστάσιος Ράμμος
Έλενα Τσαγκρινού
Ελένη Φιλίνη

Στο πλατό του Chart Show, η Δέσποινα Βανδή υποδέχεται την Έφη Αλεβίζου, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον Γιάννη Βούρο, και την Καίτη Φίνου.

Το πιο μουσικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης μας ταξιδεύει στις μελωδίες της ευτυχίας και της διασκέδασης, της νοσταλγίας και των συγκινήσεων.

Chart Show: Τα βράδια μας γεμίζουν μουσική!

Κάθε Σάββατο, η Δέσποινα Βανδή, μαζί με τους πιο ξεχωριστούς καλεσμένους από το χώρο της μουσικής βιομηχανίας, της υποκριτικής, της ελληνικής showbiz – και όχι μόνο – δίνει το έναυσμα για την πιο μοναδική μουσική εμπειρία. Κάθε chart φέρει τη σφραγίδα του Chart Expert Πέτρου Δραγουμάνου, ενώ ο Music Expert Γιώργος Αρσενάκος εκπλήσσει με τις ιστορίες και το παρασκήνιο που αποκαλύπτει!

Tα βράδια μας γεμίζουν μουσική, καθώς το top 30 με αγαπημένα τραγούδια, οι ανατροπές, οι εκπλήξεις και οι live ερμηνείες θα μας κρατήσουν την πιο όμορφη και απολαυστική παρέα! Ποιες ιστορίες κρύβονται πίσω από τους στίχους, ποια συναισθήματα ξυπνούν οι μελωδίες, ποια μυστικά αποκαλύπτονται πίσω από τις ερμηνείες;

Η Δέσποινα Βανδή δίνει ρυθμό στο σαββατόβραδο!