Το Famagusta υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις στη συνέχεια μετά τα πρώτα καθηλωτικά επεισόδια που έφεραν στη νέα σειρά του Mega υψηλές πτήσεις στην τηλεθέαση.

Το ενδιαφέρον αναμένεται να… εκτοξευθεί στο κατακόρυφο, με το κανάλι να θεωρεί τη Famagusta ένα από τα πιο δυνατά του χαρτιά για το 2024.

Famagusta: Τέλος Μάικλ με Σιμώνη

Σε φλας μπακ από το 1974, ο φοιτητής Αντρέας στο Λονδίνο συναντά τυχαία στον ενός έτους Μάικλ, χωρίς φυσικά να γνωρίζει ότι πρόκειται για τον γιο του!

Στο σήμερα, η Σοφία ενημερώνει τη Μαίρη ότι ο Μάικλ γνωρίζει πως είναι υιοθετη μένος και ζητά τη βοήθειά της. Φυσικά δεν ξέρει πως η αδελφή της του είπε την αλήθεια!

Την ίδια στιγμή, η Χριστίνα αφηγείται στην κάμερα του ντοκιμαντέρ όλα τα τραγικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στην εισβολή και μιλά εκ βαθέων για την προσωπική τραγωδία που βίωσε όταν ο γιος της χάθηκε και έκτοτε δεν τον είδε ποτέ ξανά…

Ο Μάικλ δεν γνωρίζει πως αυτή η αφήγηση ξεπερνά τα όρια της επαγγελματικής του ιδιότητας και αφορά το δικό του προσωπικό δράμα…

Ερωτική απόδραση

Η Ιφιγένεια νιώθει ανήμπορη μπροστά στις αναπόφευκτες εξελίξεις σε σχέση με την υγεία του Παύλου. Τρελαίνεται και μόνο στη σκέψη ότι ο άντρας που αγάπησε και έκανε οικογένεια μαζί του ίσως να μην είναι κοντά σε εκείνη και στο παιδί τους σε λίγο καιρό.

Είναι κάτι για το οποίο δεν έχει προετοιμαστεί, ούτε έχει προετοιμάσει τον γιο τους… Την ίδια στιγμή, ο Μάικλ και η Σιμώνη περνούν ένα παθιασμένο διήμερο μαζί στο Λονδίνο. Εκείνος της δείχνει την πόλη που αγάπησε και στην οποία μεγάλωσε, και εκείνη, αν και γεμάτη ενοχές για την απιστία της, προσπαθεί να είναι μαζί του σε αυτή τη διαδρομή με όλη της την καρδιά.

Η επιστροφή στην κανονική τους ζωή όμως θα είναι ανώμαλη! Στο μεταξύ, η παράτολ μη Μαριάννα επισκέπτεται τον Θοδωρή στη φυλακή…

Τον στηρίζει

Η Σιμώνη παραδέχεται στον Μάικλ ότι η σχέση τους είναι αδιέξοδη, καθώς δεν μπορεί να χωρίσει τον σύζυγό της. Του ζητά λοιπόν να μείνει μακριά της, κάτι που φυσικά εκείνος δεν δέχεται και αρνείται να παραδώσει τα όπλα.

Την έχει ερωτευτεί τρελά και θα τη διεκδικήσει μέχρι τέλους! Και ενώ συμβαίνουν αυτά, στη φυλακή η Μαριάννα κοινώνει στον Θοδωρή πως, κι αν είναι θυμωμένη μαζί του που κατέστρεψε τη ζωή τους, θα τον υπερασπιστεί στην έφεση, καθώς θέλει το παιδί τους να μεγαλώσει τον πατέρα του…

Όλες οι ειδήσεις

Famagusta: Έτσι θα εξελιχθεί η σχέση του Μάικλ με τη μάνα του

Famagusta: Η Μαίρη αποκαλύπτει τη μεγάλη αλήθεια στον Μάικλ-Πώς θα αντιδράσει;

Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσονας παθαίνει αυτό το έπρεπε