Ο Μάικλ στη σειρά του MEGA, Famagusta,  ετοιμάζεται για τη συνέντευξη με τη Χριστίνα και δείχνει να έχει αγωνία καθώς γι αυτόν είναι σημαντική και προσπαθούσε καιρό για να την πετύχει.

Από την άλλη βλέπουμε τη Χριστίνα μέσα από flashback να βασανίζεται και να υποφέρει ψάχνοντας το αγνοούμενο παιδί της. Την ίδια ώρα ο Μάικλ, σφοδρά ερωτευμένος με τη Σιμώνη, ταξιδεύει στην Αθήνα για να τη δει. Όσο λείπει, η Σοφία βρίσκει την ευκαιρία να σταματήσει το κακό που βλέπει να έρχεται. Ετσι προσπαθεί για μια ακόμα φορά να πείσει τη Μαίρη να μη μιλήσει στον Μάικλ για το παρελθόν του: «Μην το κάνει»! Δεν έχει κανένα νόημα πλέον. Καταλαβαίνεις τι πρόκειται να προκαλέσει»;», της τονίζει.

Ομως η Μαίρη δεν δείχνει να πείθεται κι αφού βασανίζει για μια ακόμα το μυαλό της, αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και να αποκαλύψει τη μεγάλη αλήθεια στον Μάικλ. Αγνοεί την αδελφή της και με αποφασιστικότητα ζητάει από τον Μάικλ να του μιλήσει: «Πρέπει να σου πω κάτι πολύ σημαντικό», του λέει. Λίγο αργότερα συναντιούνται και εκεί η Μαίρη τού ομολογεί: «Μάικλ, δεν είσαι πραγματικός γιος της Σοφίας. Η αδελφή μου σε έχει υιοθετήσει». Ο Μάικλ ζητάει να μάθει περισσότερα, αλλά η Μαίρη σε πρώτη φάση δεν είναι έτοιμη να του αποκαλύψει την ταυτότητα της πραγματικής του οικογένειας.

Famagusta: Δείτε το τρέιλερ