Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά, Έρωτας Φυγάς, με τις ζωές αρκετών πρωταγωνιστών να βρίσκονται σε κίνδυνο.

Η σειρά έκανε νέο ξεκίνημα μέσω του ANT1 και προσπαθεί να «σκαρφαλώσει» ξανά στην τηλεθέαση.

Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσονας παθαίνει αυτό το έπρεπε

Η Αλεξάνδρα ευτυχώς αρχίζει σιγά σιγά να γαληνεύει και να βρίσκει τις ισορροπίες της. Έτσι, επιστρέφει στο Κιάρι.

Στο μεταξύ, ταραγμένη, η Μαργέτα ομολογεί επιτέλους στην Άννα ότι ο Κοντογιάννης ήταν ο άνθρωπος που προσπάθησε να τη σκοτώσει. Παρ’ όλα αυτά, αρνείται πεισματικά να μοιραστεί αυτή τη φοβερή αλήθεια με τον Στέφανο…

Ο Μελέτης, η Αρετή και η Χαρά προσπαθούν να ξεφύγουν από τον Κοντογιάννη, που τους καταδιώκει για να βρει την ατζέντα του Πειραιώτη. Ο Πανταζόπουλος σχεδιάζει τη δολοφονία του Κοντογιάννη και του Στέφανου.

Τελευταίο αντίο Βρίσκοντας σταδιακά την ηρεμία της, η Αλεξάνδρα αποφασίζει να αποδεχτεί την περιουσία της Μαργέτας… Σύντομα, σε μια στιγμή έντονης συναισθηματικής φόρτισης, «αποχαιρετά» για πάντα τον Μάρκο με ένα χρωματιστό μαντίλι. Στο μεταξύ, ο Ιάσονας έχει εντυπωσιαστεί από την παρουσία της Άρτεμης.

Η γοητευτική γιατρός αποπνέει μια… αύρα μυστηρίου και σύντομα συνειδητοποιεί πως τη σκέφτεται διαρκώς! Αρχίζει να φοβάται πως αποκτά έντονα συναισθήματα για εκείνη και, τρομοκρατημένος, προσπαθεί να τη βγάλει οριστικά από το μυαλό του και να αφοσιωθεί στην Αλεξάνδρα, που έχει ανάγκη τη στήριξή του.

Ο Κοντογιάννης βρίσκεται στα ίχνη του Νάσου και της Τζένης, προκειμένου να βρει στοιχεία για την Ντίνα. Ο Στέφανος, την ίδια ώρα, σχεδιάζει την επόμενη κίνησή του για να τον πιάσει. Στην Κηφισιά, η Μαργέ τα προσπαθεί να συγκρατήσει την ερωτευμένη Άννα, όταν μια απρόσμενη επίσκεψη από τον γκαλερίστα θα τη βάλει σε περιπέτειες.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο:

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Νεκρός ο Στέφανος και ο Κοντογιάννης; – Αυτός σχεδιάζει το τέλος τους!

Έρωτας φυγάς: Χαμός με Αλεξάνδρα και Άρτεμης για τον Ιάσονα

Σασμός: Η Μαρίνα δίνει προθεσμία στον Μαθιό για να γνωρίσει το παιδί του