Η πολυαναμενόμενη τηλεοπτική επιστροφή τηs Νέναs Μεντή μέσα από τη νέα σειρά εποχήs «Το βραχιόλι τηs φωτιάs» στο κανάλι της ΕΡΤ, τελικά δεν Θα συμβεί. Η ηθοποιόs, λίγο πριν τις τελικέs υπογραφέs, αποφάσισε, σύμφωνα με πηγέs, να μην προχωρήσει στη συνεργασία. Ομωs και η Τάνια Τσανακλίδου, η οποία θα πρωταγωνιστούσε στην παραγωγή «Φλόγα και άνεμοs» του ίδιου σταθμού, που αφηγείται τον θυελλώδη έρωτα τηs Κυβέληs και του Γεώργιου Παπανδρέου, στον ρόλο τηs μητέραs τηs θρυλικήs καλλιτέχνιδοs, αποχώρησε από το καστ λόγω ασυμφωνίαs με την παραγωγό.

«Γέλασες; Έχασες!». Αυτόs είναι ο τίτλοs του νέου παιχνιδιού που θα φέρνει σύντομα το κανάλι του ΑΝΤ1 στις οθόνεs μας και οι δηλώσειs συμμετοxήs θα ξεκινήσουν άμεσα. Οκτώ πρόσωπα, ο καθέναs για λογαριασμό του, προσπαθούν να κάνουν του συμπαίκτεs τους να γελάσουν για να φύγουν από το παιχνίδι. Ομως και η ίδια η παραγωγή θα ετοιμάζει εκπλήξειs για τους συμμετέχοντεs, από εκεί που δεν το περιμένουν. Στο φορμάτ του εξωτερικού μάλιστα, μεταξύ των διαγωνιζόμενων είναι και stand υρ cοmedίan ή ακόμη και celebrities που Θέλουν να δοκιμάσουν τις αντοχέs τους. Οποιοs λοιπόν γελάει… φεύγει. Το πρόγραμμα αναμένεται να βγει στον αέρα το καλοκαίρι και ανάλογα μετην επίδοσή του θα κριθεί αν θα ενταχθεί ή όχι στο πρόγραμμα τηs νέαs σεζόν.

Η πιο επιτυχημένη σειρά της φετινής σεζόν φυσικό δεν θα μπορούσε παρά να συνεχίσει για δεύτερη χρονιά. Το μεγάλο ερώτημα ήταν ποιοι πρωταγωνιστέs θα παραμείνουν, καθώs οι προτάσεις για να βρεθούν σε νέεs παραγωγέs ήταν πολλές και δελεαστικέs. Σύμφωνα με τι τελευταίεs πληροφορίεs, ο Ορφέαs Αυγουστίδηs και η Μαρία Πρωτόπαππα υπέγραψαν την παραμονή τους στο «Σασμό», όπωs και η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, η Μαρία Τζομπανάκη, ο Δημήτρηs Λάλοs και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Ετσι φαίνεται να λήγει το σίριαλ για το ποια πρόσωπα μείνουν ή όχι.