Ο δημοσιογράφος του ALPHA, Νίκος Μάνεσης, προχώρησε το Σάββατο το πρωί κατά τη διάρκεια της εκπομπής του σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για το θάνατο του πατέρα του.

Ο δημοσιογράφος συνομιλούσε στον αέρα της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» με τη μητέρα του νεαρού πολίστα Αδαμάντιου Μαντή, που βρήκε τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, πριν από 2,5 χρόνια.

Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Είμαι πέριξ της 6ης δεκαετίας της ζωής μου και θα πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί. Έτσι ακριβώς, έχασα τον πατέρα μου, όταν ήμουν 14-15 χρονών. Δύο χρόνια με αναστολή και μια χρηματική αποζημίωση ήταν η ποινή. Ένας νταλικέρης παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και πάτησε το αμάξι, που ήταν μέσα ο πατέρας μου, η αδερφή μου και η γιαγιά μου. Ο πατέρας μου διαμελίστηκε κι οι άλλοι δύο γλίτωσαν ως εκ θαύματος».

«Καταλαβαίνω πολύ καλά κι έχω άποψη και για τη Δικαιοσύνη και για το ταχύρρυθμο της διεξαγωγής της δίκης, αλλά και για τις ποινές», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Νίκος Μάνεσης.
Πώς είχε χάσει τη ζωή του ο Αδαμάντιος Μαντής
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της εποχής, το μοιραίο για τον 21χρονο πολίστα τροχαίο είχε σημειωθεί νύχτα, μετά τα μεσάνυχτα, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος. Ο νεαρός αθλητής επέβαινε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 20χρονος φίλος του.

Ενώ κινούνταν στο ρεύμα προς Γλυφάδα, τα δύο νεαρά παιδιά άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο στο αμάξι και σταμάτησαν το όχημα στην αριστερή λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, ώστε να ελέγξουν τι συνέβαινε.

Ο 21χρονος πολίστας κατέβηκε από το αυτοκίνητο, για να δει αν υπήρξε κάποια βλάβη, και τότε συνέβη η τραγωδία: Ένα άλλο όχημα, που οδηγούσε επίσης ένα νέο παιδί, έπεσε με δύναμη πάνω στον νεαρό αθλητή και το σταματημένο αυτοκίνητο.

Ο άτυχος Αδαμάντιος ήταν μάλιστα πάνω στο πεζοδρόμιο, από την αριστερή πλευρά του οχήματος, όταν χτυπήθηκε από το διερχόμενο αυτοκίνητο. Σοβαρότατα τραυματισμένος, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου μπήκε στο Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να τον κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς, δεν τα κατάφεραν…