Η τηλεοπτική χρονιά τελείωσε νωρίτερα για την Τίνα Μιχαηλίδου που αποφάσισε να αποχωρήσει από την ΕΡΤ και την εκπομπή «Με νέα ματιά» η οποία προβαλλόταν μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ1.

Η δημοσιογράφος, μάλιστα ανακοίνωσε και το επόμενο επαγγελματικό της βήμα μέσω ανάρτησης την οποία έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Τίνα Μιχαηλίδου έγραψε στην ανάρτησή της:

«Για μένα φέτος η τηλεοπτική χρόνια τελείωσε νωρίτερα! Αποχώρησα από την εκπομπή και πλέον θα βλέπω τα πράγματα “με νέα ματιά” μέσα από την @gr8communication, την εταιρεία επικοινωνίας που δημιούργησα με τόση αγάπη και πλέον τα όνειρα μου ανήκουν σε αυτήν!

Νιώθω ευγνώμων για όλα όσα έζησα και κυρίως για τους φίλους που έκανα! Με κάποιους κάπου θα ξανασυναντηθούμε… @eva__perona μην με ξυπνήσεις αύριο…

Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση της @ertofficial_ για την εμπιστοσύνη!».

Η δημοσιογράφος δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τα media για τις… παραιτήσεις της. Το είχε ξανακάνει και μάλιστα αιφνιδιαστικά και από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη την περασμένη σεζόν. Αφορμή στάθηκαν, όπως είχε γραφτεί τότε, οι κακές σχέσεις που είχε με τον Νίκο Μάνεση, ο οποίος ήταν υπεύθυνος περιεχομένου της εκπομπής.

Στην εκπομπή Νέα Ματιά που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο, η Αλεξάνδρα Καϋμένου και οι συνεργάτες της, παρατηρούν και σχολιάζουν ό,τι συμβαίνει και ό,τι μας αφορά. Με ζωντανή-διαδραστική επικοινωνία με τους τηλεθεατές, με τα νέα από τον θαυμαστό κόσμο των social media, τα περίεργα και τα παράξενα, αλλά και το περιβάλλον, την τεχνολογία, την επιστήμη, με τους ανθρώπους που κάνουν τη διαφορά με τις πράξεις τους.

Με προσωπικότητες από την Ελλάδα και τον κόσμο, με συζητήσεις για την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, την επιχειρηματικότητα, την υγεία. Και όχι μόνο, καθώς κάθε Σαββατοκύριακο ταξιδεύουν παντού στην Ελλάδα, και μας συστήνουν ανθρώπους, τόπους, προϊόντα, γεύσεις… και προτείνουν κοντινές, αλλά και μακρινές αποδράσεις!