Για την προσωπική του ζωή και τον χωρισμό από τη Σίσσυ Χρηστίδου πριν από τρια χρόνια, μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

 

Ο γνωστός τραγουδιστής και frontman των Onirama, αρχικά αναφέρθηκε στην εκπομπή Mega Καλημέρα για το ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου. «Δε θα ξαναπαντρευόμουν. Είναι πολύ νωρίς ακόμη και να σκεφτώ, αν θα πάω και σε γάμο φίλου μου», δήλωσε με χιούμορ.

 

Όσο για τη δημοσιότητα και το θέμα του χωρισμού του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ανέφερε: «Τα Μέσα μου φέρθηκαν αρκετά καλά. Κάποιες φορές στεναχωρήθηκα. Σαφώς ξέφυγαν κάποιες φορές. Μετά τον χωρισμό μου φέρθηκαν λίγο πιο άσχημα απ’ ό,τι περίμενα. Η προσωπική μου ζωή με τη Σίσσυ παραήταν στο προσκήνιο, υπάρχει βέβαια κι η παγίδα με το social».

«Προς τιμήν τους, κάποιοι δημοσιογράφοι, όταν μιλήσαμε, σεβάστηκαν το θέμα του ότι δεν μπορούμε να γράφουμε ό,τι θέλουμε, όταν υπάρχουν παιδιά και λειτούργησαν σε ένα διαφορετικό επίπεδο. Τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Επομένως, σε έναν μέσο όρο, θα έλεγα ότι μου φέρθηκαν καλά», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
«Εγώ κάνω μια δουλειά που έχει μια διαφορετική οπτική και η Σίσσυ μια δουλειά με άλλη οπτική. Ίσως μπερδεύτηκαν λίγο οι ισορροπίες», εξήγησε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκάλυψε πώς πέρασε στην καραντίνα και πώς εξελίχθηκε η ζωή του όλον αυτόν τον καιρό.

«Η καραντίνα στην αρχή με βόλεψε, έκανα γυμναστική, μαγείρευα, ήμουν με τα παιδιά, μετά άρχισε ν επηρεάζει το επαγγελματικό και οικονομικό κομμάτι, με πήρε από κάτω. Σε μία τριετία ερχόταν το ένα μετά το άλλο, πέρασα και ένα θέμα υγείας που δεν είναι ακόμα καλά, έκανα αποτυχημένη επέμβαση στο στομάχι», τόνισε.

Τέλος, τοποθετήθηκε περί… απωθημένων αλλά και για την Eurovision.

«Δεν έχω κάποιο επαγγελματικό απωθημένο και είμαι πολύ χαρούμενος. Μας έχουν κάνει πρόταση 2 φορές να πάμε Eurovision, τότε είχε και μία περίεργη βαρύτητα για την Ελλάδα που δεν θέλαμε να την πάρουμε», κατέληξε.