Η φτώχεια φέρνει γκρίνια στην κανονική ζωή και το ίδιο φαίνεται να ισχύει και στις ενημερωτικές εκπομπές που τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης φέρνουν φτώχεια άρα και μεγάλη γκρίνια!

Σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά το ξεκίνημα της νέας σεζόν στον ενημερωτικό τομέα, και οι χαμηλές πτήσεις βάρεσαν καμπανάκια στις ενημερωτικές διευθύνσεις των σταθμών.

Το πρώτο… «θύμα» ακούει στο όνομα Ντόρα Κουτροκόη. Μπορεί η παρουσιάστρια να είχε βρει, κατά τη γνώμη μας, τα «πατήματά» της με τους συμπαρουσιαστές Άκη Παυλόπουλο, με τον οποίο έχουν ξανασυνεργαστεί, όσο και με τον Δημήτρη Οικονόμου, ο ΣΚΑΪ όμως είχε μάλλον άλλη γνώμη.

Αυτό βέβαια φαίνεται λίγο… άκυρο αφού η εκπομπή «Σήμερα» ήταν πρώτη στις προτιμήσεις των τηλεθεατών την περασμένη εβδομάδα από 5 έως 9 Σεπτεμβρίου. Με μέσο όρο 18,4 στο γενικό σύνολο του κοινού, όλα έδειχναν πως βαίνουν ικανοποιητικά για την πορεία της εκπομπής. Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται να μην ισχύει αφού όπως ακούγεται, η Ντόρα Κουτροκόη θα ελαχιστοποιήσει την παρουσία της στην εκπομπή και δεν θα είναι παρούσα όταν υπάρχουν πολιτικοί καλεσμένοι. Έτσι, Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος θα παίζουν «μπάλα» με τους πολιτικούς σε μία χρονιά προεκλογική που μόνο τέτοιου είδους καλεσμένοι θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Αυτή όμως δεν είναι η μόνη «παραφωνία» στον ΣΚΑΪ και στις διάφορες εκπομπές. Κούτρας και Ντσούνος βλέπουν πτώση στους πίνακες της AGB κάτι που οι ίδιοι αποδίδουν στην αλλαγή ώρας της εκπομπής. Πλέον οι Αταίριαστοι έρχονται να μας κρατούν συντροφιά στις 12:00 και όπως φαίνεται οι τηλεθεατές προτιμούν να συνεχίζουν τη μέρα τους ανάλαφρα και όχι με επιπλέον ενημέρωση. Μένει να δούμε τι αλλαγές έχει στο «τσεπάκι» του ο σταθμός.

 

Όλες οι ειδήσεις

GNTM: Μπορεί η Βίκυ Καγιά να κερδίσει Σασμό και Γη της Ελιάς ή μήπως θα είναι «η καταστροφή της»

Έφη Πίκουλα: Έτσι είναι σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός που έπαιζε στη Λάμψη

Έρωτας Φυγάς: Αυτός βοηθάει τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα να βρουν δουλειά – Ολική ανατροπή στο κτήμα