Μετακομίζουν οι Αταίριαστοι τη νέα σεζόν. Όχι, δεν αλλάζουν ζώνη ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος στον ΣΚΑΪ καθώς συνεχίζουν κανονικά και καθημερινά 10-12 αλλά αλλάζουν πλατό.

Από τα κεντρικά στούντιο του ΣΚΑΪ απ’ όπου βγαίνει όλη η ενημέρωση οι «Αταίριαστοι» μετακομίζουν στο πλατό της ψυχαγωγίας στα Μελίσσια με στόχο την ανανέωση και ενίσχυση της εκπομπής.

Στη νέα τους στέγη θα έχουν μεγαλύτερο πλατό με νέο σκηνικό αλλά και αλλαγές στο κόνσεπτ της εκπομπής. Η μετακόμιση των Αταίριαστων σε νέο πλατό θα φέρει αλλαγές και στη ραδιοφωνική τους εκπομπή. Καθώς δεν θα προλαβαίνουν το πρωί σε ώρα αιχμής να κάνουν ραδιόφωνο στο Φάληρο και αμέσως μετά τηλεόραση στα Μελίσσια, ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος θα μετακινηθούν στη ζώνη 15:00-17:00 παίρνοντας τη θέση της Μαρίας Αναστασοπούλου που μετακομίζει στον ΑΝΤ1 και τον Γιάννη Κολοκυθά.

Θα ακολουθεί στο 12-2, επίσης από τα Μελίσσια, η Μαρία Μπακοδήμου, στην εκπομπή της οποίας, πέραν του ψυχαγωγικού κομματιού και της ενασχόλησης με τα άλλα προγράμματα του καναλιού του Νέου Φαλήρου, θα υπάρχουν και ισχυρές δόσεις κοινωνικής επικαιρότητας. σε ένα concept που θα παραπέμπει ουσιαστικό στο δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά.

Στο μεταξύ, έκλεισε η ομάδα των δημοσιογράφων που θα αντικαταστήσει τους παρουσιαστές των ενημερωτικών εκπομπών του ΣΚΑΪ. Πρόκειται για τους «συνήθεις υπόπτους„ Βούσουλα-Υποφάντη, καθώς και τους Αρτεμις Μάντη, Σταύρο Ιωαννίδη, Έλενα Παπαδημητρίου. Γιώργο Παπακωνσταντίνου, Ναντίν Χαρδαλιά, Αντώνη Κρητικό, Κωνσταντίνο Δαυλό και Χρυσόστομο Τζούφη.