Εκτός από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, οι Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος  θα συνεργαστούν και στο ραδιόφωνο, καθώς αναμένεται να αναλάβουν από κοινού τη ζώνη 11-12.

Πρόκειταιγια εξέλιξη που λύνει εν πολλοίς τα χέρια του διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού του Νέου Φαλήρου, Βασίλη Χιώτη, ο οποίος ευελπιστεί ότι το… δίδυμο θα μεταφέρει στην εκπομπή και την τηλεοπτική του αύρα. Την ίδια στιγμή, η παρουσιάστρια του μεσημεριανού δελτίου, Εύα Αντωνοπούλου, αναμένεται να δραστηριοποιηθεί ραδιοφωνικά στη ζώνη 3-4, βάζοντας έτσι τέλος σε άλλη μία εκκρεμότητα που προκλήθηκε, με φόντο τις ανακατατάξεις που δημιουργήθηκαν φέτος στο ενημερωτικό ραδιόφωνο του Γιάννη Αλαφούζου.

Επίσης, ο Γιάννης Κολοκυθάς, μετά την αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου, με την οποία παρουσίαζαν μαζί την εκπομπή «Παιδιά της αλλαγής», δεν θα βρίσκεται τη φετινή σεζόν στο ραδιόφωνο, ακολουθώντας αποκλειστικά το μονοπάτι της τηλεοπτικής αρχισυνταξίας.

ΣΚΑΪ: Με ρόλο έκπληξη η Βλεπάκη-Στη Φαίη Σκορδά η Τρυφίδου

Διευρυμένο ρόλο θα έχει στον ΣΚΑΪ η δημοσιογράφος Δέσποινα, Βλεπάκη, η οποία, ως γνωστόν, θα είναι η πρώτη Θηλυκή παρουσία που θα μπει τηλεοπτικά ανάμεσα στους «Αταίριαστους», Ντζούνο και Κούτρα.

Θα μπει στο rotation για τα μεσημεριανά δελτία του Σαββατοκύριακου, αρχης γενομένης απο τις αμέσως επόμενες ημέρες. Σε αντίθεση με το OPEN όπου κάλυπτε το ρεπορτάζ του υπουργείου Υγείας, πλέον Θα μπει σε πιο βαθιά πολιτικά νερά, αφού ο Βασίλης Παπαδρόσος την προορίζει για τη… Χαριλάου Τρικούπη και την παρουσίαση της πολιτικής δράσης του Νίκου Ανδρουλάκη και συνολικά του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ.

Την ίδια στιγμή, «κλείδωσε» και το πρόσωπο που Θα αναλάβει την αρχισυνταξία στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Πρόκειται για την Ελεάννα Τρυφίδου, με την οποία η παρουσιάστρια, η οποία μετακόμισε και επίσημα πλέον από τον ΑΝΤΙ στον ΣΚΑΪ, είχε συνεργαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και στο πρωινό του καναλιού του Αμαρουσίου.