Σε πρόσωπα-έκπληξη στρέφεται ο ΑΝΤ1 αναζητώντας παρουσιαστή για τους «Προδότες», μετά την αδυναμία της Ζέτας Μακρυπούλια να αναλάβει το νέο ριάλιτι μυστηρίου λόγω θεατρικών υποχρεώσεων.

Ο χρόνος πιέζει και οι επαφές γίνονται ακόμα και μέσα στις ημέρες του Πάσχα, καθώς τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν στις αρχές Μαΐου .

Το «The traitors θα φιλοξενηθεί σε ένα αρχοντικό στα Σπάτα κοντά στο κτήμα Νάσιουτζικ, ενώ τα γυρίσματα θα είναι συνεχόμενα σε διάστημα 40 ημερών.

Αυτός είναι και ο λόγος που κατέστη αδύνατον να αναλάβει το project η Ζέτα Μακρυπούλια, παρότι το ήθελε πολύ.

Λόγω της συμμετοχής στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Μια νύχτα στην Επίδαυρο», ζήτησε να γίνονται γυρίσματα για τέσσερις ημέρες και μετά παύση για τρεις ημέρες, κάτι που ήταν αδύνατο, αφού δεν γίνεται να μένουν «έγκλειστοι» οι παίκτες επί ημέρες χωρίς γύρισμα.

Η αναζήτηση παρουσιαστή για τους «Προδότες» είναι πυρετώδης, ενώ λόγω του χρόνου των γυρισμάτων έχουν αποκλειστεί ήδη πρόσωπα εν ενεργεία σε άλλα κανάλια, μεταξύ αυτών ο Νίκος Μουτσινάς και η Βίκυ Καγιά.

Αντίθετα, με πολύ θετικές εισηγήσεις έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Αιμίλιου Χειλάκη, ο οποίος συγκεντρώνει τα περισσότερα στοιχεία που επιθυμεί η παραγωγή, καθώς διαθέτει καθηλωτική φωνή και όψη.

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Αυτός είναι ο δολοφόνος του Κοσμά;

Αγγελική Νικολούλη: Χαμός με την αποκάλυψη για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Βάνα Μπάρμπα: Αποκαλύπτει τι πρόβλημα υγείας έχει