Το νέο ριάλιτι «The Traitors» απέκτησε το ΑΝΤ1 και οι προεργασίες για την υλοποίησή του έχουν ήδη ξεκινήσει προκειμένου να το δούμε στον αέρα τον Οκτώβριο με παρουσιάστρια-έκπληξη.
Το ριάλιτι μυστηρίου που ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες στο BBC, ενώ ήδη μεταφέρθηκε στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία, κίνησε το ενδιαφέρον τριών εγχώριων εταιρειών παραγωγής, που κονταροχτυπήθηκαν για τα δικαιώματα τα οποία απέκτησε η Silverlίne Medίa του Νίκου Κάλη. Για το πρόγραμμα έδειξαν ενδιαφέρον το STAR, το MEGA και ο ΑΝΤ1, με τον τελευταίο να δείχνει ένθερμο ενδιαφέρον και να το αποκτά. Σε ό,τι αφορά την παρουσίαση, ο σταθμός επιθυμεί να αναλάβει τα ηνία της η Ζέτα Μακρυπούλια. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις καθώς φέτος λήγει το συμβόλαιο της παρουσιάστριας, οπότε όλα θα κριθούν από την έκβαση των διαπραγματεύσεων. Οπως και να έχει, το παιχνίδι θα ξεκινήσει γυρίσματα τον Ιούνιο.

Το κόνσεπτ
Το ριάλιτι «The traίtors» του BBC One, αποτελεί εκδοχή του ολλανδικού «De Verraders» το οποίο πρωτολανσαρίστηκε από το RTL4 τον Μάρτιο του 2021. Σε ένα κάστρο κλείνονται 22 άτομα. Παρότι σε κάποιες διεθνείς εκδοχές μετέχουν celebritίes, η ελληνική θα περιλαμβάνει παίκτες της διπλανής πόρτας. Οι 18 ορίζεται, σύμφωνα με τους κανονισμούς, να είναι οι «Πιστοί», ελπίζοντας να μοιραστούν ένα χρηματικό έπαθλο αξίας έως 120.000 ευρώ. Ανάμεσά τους είναι οι «Προδότες» – μια ομάδα διαγωνιζόμενων που επιλέγονται από τον παρουσιαστή του προγράμματος την πρώτη μέρα, στόχος των οποίων είναι να τους παραπλανήσουν και να τους εξαλείψουν διεκδικώντας το έπαθλο.

Οι Πιστοί δε γνωρίζουν ποιοι ανάμεσά τους είναι οι Προδότες. Το ξέρουν όμως οι τηλεθεατές στο πρώτο επεισόδιο. Κάθε βράδυ οι προδότες συγκεντρώνονται κρυφά για να αποφασίσουν ποιον θέλουν να θέσουν εκτός παιχνιδιού.

Στους παίκτες ανατίθενται αποστολές τις οποίες πρέπει να ολοκληρώσουν ώστε να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο 100.000 ευρώ. Εάν οι «Πιστοί» διαγωνιζόμενοι εξαλείψουν όλους τους «Προδότες». Θα μοιραστούν το χρηματικό έπαθλο, αλλά αν κάποιοι Προδότες φτάσουν μέχρι το τέλος, κλέβουν τα χρήματα. Στο τέλος κάθε ημέρας, οι παίκτες συμμετέχουν σε ένα «Στρογγυλό Τραπέζι», όπου συζητούν ποιον σκοπεύουν να ψηφίσουν κι έπειτα ακολουθεί -μυστική- ψηφοφορία για εξορία παίκτη. Οταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, οι έγκλειστοι εκφράζουν το σκεπτικό με το οποίο ψήφισαν. Το «The traίtors» θα γυριστεί σε επιβλητικό παλαιό κτίριο εντός της Αττικής μέσα στους επόμενους μήνες, με στόχο να βγει στον αέρα τον Οκτώβριο.

 

ΑΝΤ1: Δείτε το τρέιλερ του BBC

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με τον Δημοσθένη-Σκοτώνει τον Λεωνίδα;

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα: Το κανάλι μετάδοσης της αναμέτρησης

Έρωτας Φυγάς: Χαμός με Μάρκο και Αλεξάνδρα-Έτσι σχεδιάζουν τη φυγή τους!