Η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη μίλησε στη δημοσιογράφο Πέπη Ραγκούση για το τέλειο έγκλημα, την  υπόθεση του Δάνου Μουρατίδη αλλά και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στα Γλυκά Νερά.

Όπως είπε, ο Δάνος είχε δεχτεί να της μιλήσει ενώ ο Μπάμπης το έκανε μόνο μέσω μηνυμάτων αφού κρατούσε μία απόσταση. Δεν ήθελε ούτε να μιλάνε στο τηλέφωνο για να έχει χρόνο να σκεφτεί την κάθε του απάντηση χωρίς να πέσει σε αντιφάσεις. Ωστόσο και οι δύο δολοφόνοι, το λάθος το έκαναν.

Η αλήθεια τελικά έλαμψε, όχι από τις ενδείξεις, αλλά από τα δεδομένα που προέκυψαν από την προκαταρκτική έρευνα. Προσωπικά, η ίδια περνάει από ακτινογραφία τον ύποπτο, που μπορεί να έχει απέναντί της. Μιλούν τα μάτια, οι εκφράσεις, το σώμα, οι κινήσεις. Και εκεί όμως πρέπει να έχεις τη ζυγαριά σου για να μην σε παρασύρει η εικόνα. Πάντως η εμπειρία τόσων χρόνων έχει δείξει στην πράξη πως τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει.. Το κοινό θυμάται τα πάντα.

Η Αγγελική Νικολούλη παραδέχεται ότι μετά την εκπομπή πηγαίνει σπίτη της το ξημέρωμα αφού θα πρέπει να ενημερώσει την ιστοσελίδα της εκπομπής της στον ALPHA, Φως στο Τούνελ, με τις εξελίξεις στις υποθέσεις ενώ της είναι δύσκολο να αποφορτιστεί από την πολύωρη εργασία μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Τελικά ο ύπνος την παίρνει με τα δύο γατάκια του γιου της. Η καλή παρέα σε ένα κουτουκάκι αργότερα, είναι το ιδανικό για να περάσει καλά…

Όλες οι ειδήσεις

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Νικόλας είναι αποφασισμένος-Έτσι παίρνει εκδίκηση!

Ο χαμός που έγινε με τον Χάμες – «Βράζει» ο Βέρμπιτς – Οι Έλληνες που ψάχνει ο Καρυπίδης!

Αυτή η νύχτα μένει: Τέλος το κρυφτό-Η Μαρίνα ομολογεί τη δολοφονία του Νώντα!