Η ηθοποιός, Βάνα Μπάρμπα ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά. Η δημοφιλής ηθοποιός, η οποία έχει αφήσει θετικό αποτύπωμα με την ενασχόληση της με τα κοινά, αποφάσισε πλέον να μn συνεχίσει να ασχολείται με τnν πολιτική. Σε επικοινωνία που είχε το Secret και η Σάσα Σταμάτη μαζί της, μίλησε για τη συγκεκριμένη απόφαση όσο και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η ηθοποιός είπε ότι δε θα είναι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ γιατί δεν πιστεύει στον κ. Ανδρουλάκη άλλωστε φάνηκε και από τη συνάντησή της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πιστεύει ότι αυτή η κυβέρνηση έκανε πολλά και άλλωστε η ίδια πάντα στήριζε την Κεντροδεξιά αφού θεωρεί ότι μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα μαζί.

Μάλιστα, όπως η ίδια παραδέχεται αν κατέβαινε υποψήφια, θα ήταν με τη Νέα Δημοκρατία αφού εκτιμά το επιτελείο και θεωρεί ότι είναι ικανό να παράγει έργο για μία ελεύθερη αγορά.

Για το θέμα της υγείας της είπε ότι είναι σοβαρό και της σύστησαν να μην υπάρχει κόπωση, ενώ είπε ότι κάνει ανοσοθεραπεία χωρίς όμως να αποκαλύπτει κάτι παραπάνω αφού όπως τόνισε, υπάρχει ένας σοβαρός λόγος που δεν μπορεί να το αποκαλύψει.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Η ίδια δήλωσε ότι προσπαθεί να τρώει καλά ενώ χρησιμοποιεί την προσευχή ως έναν πνευματικό δρόμο και παραδέχτηκε πως όταν το έμαθε, φοβήθηκε πολύ.

Επιπλέον είπε ότι η κόρη της δε γνωρίζει πολλά γιατί δεν πρέπει να μένει πίσω αλλά να προχωρά και να ανοίγει τα φτερά της!

 

Όλες οι ειδήσεις

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Νικόλας είναι αποφασισμένος-Έτσι παίρνει εκδίκηση!

Αυτή η νύχτα μένει: Τέλος το κρυφτό-Η Μαρίνα ομολογεί τη δολοφονία του Νώντα!

ΨΗΦΙΣΤΕ

Είναι ο Γκατούζο κατάλληλη επιλογή για τον πάγκο του Ολυμπιακού;