Μπορεί να θεωρείται βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης αλλά είναι σίγουρο ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει χάσει το σκήπτρο της εδώ και χρόνια! Ωστόσο, είναι άξιο αναφοράς το γεγονός ότι η ίδια φαίνεται να αδιαφορεί και να στοχεύει μόνο στο συμβόλαιό της και την ολοκλήρωσή του.

Η παρουσιάστρια μετά τον ΑΝΤ1 το 2005, πήρε μεταγραφή για το κανάλι ALPHA. Εκεί ανέλαβε τη παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Καφές με την Ελένη», η οποία ολοκληρώθηκε σε έξι σεζόν, έχοντας αξιοπρεπή νούμερα τηλεθέασης.

Από το 2011 μέχρι το 2020, παρουσίαζε τη μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή «Ελένη» καθημερινά στη μία το μεσημέρι έπειτα από το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων.

Από την 1η Ιουλίου του 2020 αποφάσισε και σταμάτησε την ψυχαγωγική εκπομπή και αποχώρησε από το κανάλι έπειτα από 15 χρόνια.

Η ίδια κατάφερε να μείνει μακριά από την τηλεόραση ενώ επέστρεψε την σεζόν 2021 μέχρι και σήμερα μέσα από την συχνότητα του MEGA. Η παραμονή της στον σταθμό υπογράφηκε από μια τριετή ρήτρα.

Τα νούμερα που κάνει η «βασίλισσα» δεν είναι ικανοποιητικά για κανέναν αλλά κρύβει άλλους άσους στο μανίκι της. Συγκεκριμένα στις διαφημίσεις και τα έσοδα που φέρνει στο κανάλι αφού είναι σίγουρο ότι μετά από τόσα χρόνια, ξέρει να πουλάει το όνομα της. Άλλωστε διατηρεί στενές σχέσεις με πολλές εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται οπότε όλοι είναι… ικανοποιημένοι!

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε το τρέιλερ της πρεμιέρας

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Επιφάνειος και Στράτος αποκαλύπτουν τη δολοφονία της Ευγενίας!

Moto Ξουχέλλης, Kymco & Voge θα βρίσκονται στο Motor Festival

Η Μάγισσα: Αδιανόητη η τύχη του Τζανή-Τον πουλάνε σε σκλαβοπάζαρο!