Το Asia Express αποτέλεσε τη φετινή τηλεοπτική έκπληξη και αποκάλυψη του Star με το ριάλιτι να έχει κερδίσει εξαιρετικά σχόλια για την παραγωγή του από το πρώτο κιόλας επεισόδιο προβολής του.

Ωστόσο, σύμφωνα με την έντυπη έκδοση της RealNews της Κυριακής, στο κανάλι υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για τα νούμερα στην τηλεθέαση για έναν ιδιαίτερο λόγο. Όχι, τα νούμερα του Asia Express δεν είναι απογοητευτικά, είναι όμως διφορούμενα!

Αυτό γιατί ενώ την Παρασκευή βρίσκεται σταθερά σε καλά ποσοστά έχοντας μάλιστα βρεθεί στην κορυφή στο δυναμικό κοινό την προηγούμενη Παρασκευή 28/10 με 17%, η τηλεθέαση της δεύτερη μέρα προβολής, δηλαδή την Κυριακή, βρίσκεται περίπου στο μισό! Συγκεκριμένα μετά το 17% δυο μέρες αργότερα το ριάλιτι έφτασε μόλις το 9% στο δυναμικό κοινό!

Από το Star ψάχνουν τη λύση για να ενισχύσουν το ριάλιτι ωστόσο οι επιλογές είναι περιορισμένες. Αίνιγμα αποτελεί το πότε μπορεί να οριστεί η δεύτερη μέρα προβολής εκτός από την Παρασκευή.

Αν και στο τραπέζι έπεσε η λύση για συνεχόμενες μέρες, δηλαδή προβολή το Σάββατο, αυτό δε γίνεται να προχωρήσει λόγω εμπορικών συμφωνιών. Συγκεκριμένα, η βραδινή ζώνη του Σαββάτου είναι αφιερωμένη από το Star στις παιδικές ταινίες και στην προβολή διαφημίσεων παιδικών παιχνιδιών οι οποίες από το νόμο είναι ορισμένες να μη προβάλλονται μετά τις 10 το βράδυ.

Το μεγάλο κόστος της παραγωγής ωστόσο κάνει επιτακτική την ανάγκη να βρεθεί λύση για να κρατήσει το Asia Express τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει τις Παρασκευές.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor all star: Ανατροπή με την πρεμιέρα – Τότε θα γίνει τελικά

Δέσποινα Βανδή: Γι’αυτό χώρισα με τον Ντέμη Νικολαΐδη – Το μεγάλο της απωθημένο

Love Island: Αυτό το ζευγάρι είναι ο μεγάλος νικητής