Asia Express: Πρεμιέρα είχε τo STAR την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, οι πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές, με τις εικόνες από την Ασία να μας ταξιδεύουν νοερά σα να είμαστε και εμείς εκεί. Το παιχνίδι ξεκινάει με ένα κυνήγι θησαυρού, με τα 9 ζευγάρια να τρέχουν να βγουν πρώτοι μιας και έτσι κερδίζουν και το τελευταίο ζευγάρι δυστυχώς θα μας κουνήσει μαντήλι και θα επιστρέψει Ελλάδα! Παρατηρήσαμε με τα αρχικά video εισαγωγής των παιχτών ότι οι περισσότερες γυναίκες πριν ταξιδέψουν, αποφάσισαν να «κοιμηθούν» λίγο! Όποιος έβλεπε Μουτσινά και Δέστε τους κατάλαβε (το τσίμπησαν λίγο παραπάνω)!

Το ζευγάρι, που δεν πίστευα ότι θα ασχολιόμουν ιδιαίτερα ήταν ο Δημήτρης Παππάς και η Χριστίνα Παππά, που σε όλο το επεισόδιο σχεδόν ακούμε την Χριστίνα να ουρλιάζει και να φωνάζει συνέχεια Δημήτρη, Δημήτρη με πλάνα από drone να δείχνουν από ψηλά μια φωνή να ουρλιάζει και να μας θυμίζει άλλες επικές στιγμές … Μήπως καταλάβατε ότι λέμε για την Σπυριδούλα και το MasterChef και τη δοκιμασία του τοίχου! Στιγμές που επαναλαμβάνονται τώρα και στο Asia Express!

Όσοι ξέρουν τη Χριστίνα Κολέτσα έχουν να πουν ότι έχει πολύ χιούμορ και αυτό ήθελε να δείξει στους ντόπιους λέγοντας τους είμαι η Χριστίνα Κολέτσα με την επιτυχία έχω την αίσθηση την 6η αίσθηση …. Και ενώ το 6 είναι το νούμερο της σύμφωνα με το άσμα της, αποφάσισε σε ένα μέρος του παιχνιδιού που έπρεπε να διαλέξουν έναν φάκελο, επέλεξε αρχικά το 6 και αμέσως να το αφήνει λέγοντας ότι το νούμερο της είναι το 7. Μήπως ήθελε να μας πει ότι είναι Ολυμπιακός?

Ενώ στο παιχνίδι έχουμε και την guest εμφάνιση των νιόπαντρων Μαυρίκιανς, ναι ναι καλά διαβάσατε guest, τους βλέπουμε αρχικά ντυμένους εννοείται grande με τα χρυσά τους (αμ πως) και μια που τυφλωθήκαμε από τα μπλιμπλίκια, μια που τους χάσαμε μετά. Αυτοί ήταν οι πρωταγωνιστές και κατάντησαν από το πρώτο επεισόδιο να γίνουν κομπάρσοι! Βέβαια στη συνέχεια του παιχνιδιού μάθαμε ότι είχαν μια ατυχία με τον οπερατέρ τους και δεν κατάφεραν ποτέ να τερματίσουν. Δυστυχώς για εμάς δεν τους απολαύσαμε όσο θα θέλαμε .. πέρα από την πλάκα βγάζει γέλιο το συγκεκριμένο ζευγάρι αλλά δεν το έχουμε δει στο ASIA Express, μάλλον δεν τους ταιριάζει η ανατολή! Αλλά εντάξει παράπονο δεν έχουμε ακούσαμε το ΑΓΆΑΑΑΠΠΠΗΗΗ μου!

Το ζευγάρι, που έχει ένα προβάδισμα, όσον αναφορά το παιχνίδι και τους στόχους είναι ο Βασάλος και ο Fipster (aka Φίλιππος Ιωάννου ο οποίος ήταν για πολλά χρόνια στενός συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά, λόξυγκα θα έχει που τον αναφέρω συνέχεια στο ASIA EXPRESS), λόγω της εμπειρίας του στο Survivor και σίγουρα λόγω της σωματικής του διάπλασης. Στον πρώτο στόχο όπως ήταν αναμενόμενο βγήκαν νικητές, με αποτέλεσμα να πάρουν ένα μπόνους 5 λεπτών για το επόμενο run τους!

Η συνέχεια του παιχνιδιού έγινε ιδιαίτερα δύσκολη μιας και πρέπει να βρουν κατάλυμα για να μείνουν, χωρίς όμως βέβαια να έχουν ευρώ να δώσουν. Εδώ βλέπουμε το πόσο καλοί και ταπεινοί είναι οι κάτοικοι της Καμπότζης, που απλόχερα προσφέρουν το σπίτι τους, σε αγνώστους χωρίς αντάλλαγμα και σε πολλά ζευγάρια προσφέρουν και φαγητό, ενώ βλέπουν ότι στερούνται βασικά αγαθά και οι συνθήκες διαβίωσής τους είναι άθλιες.

Η επόμενη μέρα τους βρίσκει, τους περισσότερους, συγκινημένους με τη φιλοξενία αλλά δεν ξεχνούν ότι έχουν και τον αγώνα για την ασυλία, οπότε τους βρίσκει στο δρόμο να ψάχνουν μέσο για να βρεθούν στον τελικό στόχο. Ένας είναι ο τρόπος, μόνο με οτοστόπ θα καταφέρουν να βρεθούν στον Πέτρο! Έχουμε να πούμε βέβαια ότι το κέφι τους δε το χάνουν μιας και όλο τραγουδάνε, αλλά ακόμη δεύτερη μέρα είναι έχουμε καιρό να δούμε τα νεύρα και τα κλάματα. Σε όλο αυτό το χαμό, είχαμε χάσει πάλι το ζεύγος Μαυρίκιαν, κοιτάγαμε από εδώ, ψάχναμε από εκεί πουθενά…. Ενώ τα υπόλοιπα ζευγάρια έφθαναν στο τέρμα, αυτοί άφαντοι… Πούν’το πούν’το το ζευγαράκι, ψάξε ψάξε δε θα το βρεις! Και δε θα τους βρεις γιατί αποφάσισαν να μας αφήσουν νωρίς, βέβαια έκαναν Grande έξοδο, ντυμένοι σαν μαύρες Παρασκευές (στα μωβ – για να είμαι ακριβής σε ματζέντα) μας αποχαιρέτησαν και έφυγαν, μιας και είχαν και ένα γάμο να προετοιμάσουν! Μετά την ανακοίνωση του δυσάρεστου μαντάτου, ο Πέτρος μας ανακοίνωσε το νικητήριο ζευγάρι, που ήταν ο Μαυρίδης με την γυναίκα του Κρίστυ!

Από όλα τα ζευγάρια να είστε σίγουροι ότι θα ασχοληθούμε πολύ με το ζευγάρι Βασάλος και Fipster και πραγματικά θα γελάσουμε πάρα πολύ, θυμηθείτε το. Το επόμενο ραντεβού δίνεται για την Κυριακή, που θα παιχτεί το επόμενο επεισόδιο και αναμένουμε πραγματικά να δούμε τη συνέχεια!

Για άλλη μια φορά ο συμπαθέστατος Πέτρος Πολυχρονίδης αφήνει το δικό του στίγμα στην εκπομπή, με αποτέλεσμα να μας κάνει να ξεχνάμε ότι βλέπουμε ένα reality αλλά αντίθετα να νομίζουμε ότι είναι ένα παιχνίδι όχι επιβίωσης αλλά επίτευξης στόχων για να πηγαίνουν παρακάτω. Γενικά η επιλογή του Πέτρου για παρουσιαστή πιστεύω ότι είναι ιδανική γιατί δίνει μια άλλη ποιότητα στην εκπομπή! Βέβαια δεν έχουμε δει πάρα πολύ ακόμη τη Ζενεβιέ, αλλά πιστεύω ότι σιγά σιγά θα δούμε το ρόλο της στο παιχνίδι!

Όλες οι ειδήσεις

Ελληνική Showbiz – Gossip: Το GNTM, το Love Island που πιάνει πάτο και το Μαύρο Ρόδο που αλλάζει τις ισορροπίες!

Τύφλα να έχει το Bachelor – Τι ήταν αυτό το Love Island

Ο Παράδεισος των Κύριων: Παράνομη σχέση Μάρκου – Μιράντας – Αυτό είναι το μέλλον τους