Προβληματισμός επικρατεί στον ΑΝΤ1 με τις διαρκείς εντάσεις στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου, ο οποίος εκδηλώθηκε για ακόμα μία φορά την εβδομάδα που πέρασε.

Αφορμή ήταν μια φράση της παρουσιάστριας, ότι «Κι εμείς κάνουμε μονολόγους, πάντως» (σ.σ.: εννοώντας όχι μόνο τους πολιτικούς). Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Παπαδάκης, που με επιθετικό ύφος και ανεβάζοντας τον τόνο της φωνής του της απάντησε: «Μαρία μου, άκου να σου πω, γιατί είσαι καινούργια και μου τη… βαράς με αυτά που λες. Εγώ θα κάνω τους μονολόγους και αυτόν τον μονόλογο κάνω εδώ και 32 χρόνια. Σε όποιον αρέσω, σε όποιον δεν αρέσω αλλάζει κανάλι».

Η συμπαρουσιάστριά του, πάντως σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, αν και εμφανώς ενοχλημένη, δεν απάντησε, περιοριζόμενη να πει: «Δεν είπα κάτι διαφορετικό». Ωστόσο, το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άλλων, δημόσιων και μη, που έχουν προηγηθεί τους μήνες που πέρασαν και τα σκέπασε κυρίως η ανεκτικότητα της πολύ μικρότερης σε ηλικία και εμπειρία Μαρίας Αναστασοπούλου, αλλά και η αρκετά πιο πετυχημένη από πέρυσι χρονιά σε αριθμούς τηλεθέασης. Η δημοσιογράφος περιμένει τώρα να δει τι θα γίνει την επόμενη σεζόν κι αν θα συνεχίσει μετον ίδιο τηλεοπτικό παρτενέρ, γιατί αυτοί που ξέρουν λένε πως τουλάχιστον στο ραδιόφωνο πιθανότατα θα ξανασυναντηθεί με τον πρώην συμπαρουσιαστή της και σύντροφό της στη ζωή, Γιάννη Κολοκυθά, που, εκτός απροόπτου, όπως βοά η πιάτσα, διανύει την τελευταία του χρονιά στον ΣΚΑΪ, πριν κάνει κι αυτός τη διπλή μεταγραφή (Real – ΑΝΤΙ ). Πάντως, σε μια προσπάθεια να αμβλύνει τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν τις προηγούμενες μέρες, ο έμπειρος Γιώργος Παπαδάκης, στο τέλος της εκπομπής της Μ. Τετάρτης, είπε στη Μ. Αναστασοπούλου ότι ο ίδιος είναι το παρελθόν κι εκείνη το μέλλον.

 

Όλες οι ειδήσεις

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Νικόλας είναι αποφασισμένος-Έτσι παίρνει εκδίκηση!

Ο χαμός που έγινε με τον Χάμες – «Βράζει» ο Βέρμπιτς – Οι Έλληνες που ψάχνει ο Καρυπίδης!

Αυτή η νύχτα μένει: Τέλος το κρυφτό-Η Μαρίνα ομολογεί τη δολοφονία του Νώντα!