Η αστυνομία καταφέρνει τελικά να εντοπίσει τον πρώην άντρα της Άννας στη σειρά Κάνε ότι κοιμάσαι. Ο Ίσσαρης αποφασίζει να αναλάβει προσωπικά την έρευνα, ενώ κύριο μέλημά του είναι να κρατήσει την Άννα μακριά από την υπόθεση, προκειμένου να την προστατέψει.
Η Μπετίνα, από την άλλη, σε μια στιγμή έκρηξης, χάνει τον έλεγχο και επιτίθεται στον άνθρωπο που απείλησε την κόρη της. Ο Νικόλας δέχεται τη συγγνώμη του συναδέλφου του που του δημιούργησε πρόβλημα, ενώ συγχρόνως κάνει τα πάντα, προκειμένου να πείσει τη Βικτώρια ότι δεν κινδυνεύουν. Εκείνη όμως ανησυχεί, ενώ, παράλληλα, ξεκινά τις ετοιμασίες για τη μετακόμιση, αφού με τον Στάθη αποφάσισαν να μείνουν στο σπίτι του Νικόλα. Ο Λημνιός, ωστόσο, συνεχίζει να την πιέζει.
Ο Νικόλας μαθαίνει ότι η Μπετίνα έμπλεξε με την αστυνομία κι αποφασίζει να δώσει μια εξήγηση για πολλά μυστικά που έκρυβε μέχρι τώρα. Λέει όμως κι ένα ψέμα στην αστυνομία, που φέρνει νέα προβλήματα, ενώ ένα απρόσμενο γεγονός αναστατώνει την ανάκριση του Μηνά.
Οι υποθέσεις αρχίζουν να κλείνουν σιγά σιγά για τον “Ισσαρη, έχοντας καταφέρει, προς το παρόν, να βρει τον άνθρωπο που σκότωσε τον ένα ληστή και το δολοφόνο του Χριστόφορου. Τώρα πια, μένουν τα πρόσωπα που εμπλέκονται με το κύκλωμα των τοκογλύφων, και κυρίως η έρευνα για τον πρώην άντρα της Άννας, που είναι αυτή που τον απασχολεί και περισσότερο. Στο μεταξύ, ο Κάσδαγλης συζητά με τον καθηγητή που ισχυρίζεται ότι είχε δει τον ανθυπαστυνόμο που βγαίνει με τη Σοφία, να μπαίνει στο σχολείο, εκτός ωραρίου. Από αυτά που του λέει αποκλείει οποιαδήποτε τέτοια υπερβολή και του ζητάει να προσέχει την ήδη προκλητική συμπεριφορά του. Παράλληλα, ο Νικόλας ζητάει τη βοήθεια του Ματθαίου, ενώ η Άννα, η οποία έχει χάσει πια τον έλεγχο και είναι πολύ επιθετική, κατηγορεί ευθέως τον Λημνιό για την υπόθεση του πρώην συζύγου της. Υποπτεύεται ότι ακόμα και ο Μηνάς, ο οποίος έχει καταδικαστεί, εμπλέκεται στην ίδια υπόθεση. Εκείνος όμως έχει αρχίσει και δείχνει τη μεταμέλειά του, ζητώντας της συγγνώμη για όλα αυτά που έχουν συμβεί και την έχουν φέρει σε δύσκολη θέση.

Κάνε ότι κοιμάσαι: Δείτε απόσπασμα της σειράς της ΕΡΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Τέλος αυτή η ηθοποιός από τη σειρά-Έτσι το ανακοίνωσε!

Το μεγάλο λάθος με τον Μπιέλ!

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης τελειώνει με τον Βίκο-Αυτό είναι το σχέδιό του