Ο Χρήστος σκέφτεται ότι πρέπει να κλείσει το θέμα της Μαρίνας στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, άμεσα με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος, καθώς η πρόταση που του έχει κάνει θα τον καταστρέψει ολοκληρωτικά. Βλέποντας τη συμπεριφορά του η Βάσω, απαιτεί εξηγήσεις και θα βρεθεί σε δίλημμα, για το μέλλον της σχέσης τους. Ο Στέλιος, αντιμετωπίζοντας τον Μίλτο, αναγκάζεται να αναμετρηθεί οδυνηρά με τον εαυτό του.

Παράλληλα, μια νέα ανατροπή έρχεται από την αθέλητη ομολογία του Χρήστου στον Στρατή, ενώ ο Αλέξανδρος αντιμετωπίζει μια συνωμοσία σιωπής στη διενέργεια των ανακρίσεων για την υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού του Στρατή. Η Μυρτώ Θα προσπαθήσει να αυτοκτονήσει ξανά, παρά τη στήριξη από τον παπα-Ντανίλο, αλλά ο Πόντικας, που την αγαπά τρελά, αποφασίζει να της κάνει πρόταση γάμου.

 Για το σοβαρό τροχαίο του Στρατή οι υποψίες πέφτουν στον Άλκη, ωστόσο από τις κατηγορίες Θα τον απαλλάξει ο ίδιος ο Στρατής, ο οποίος, στη συνέχεια, θα εξομολογηθεί σιη Ζέτα τα πάντα για την ιστορία με τη Μαρίνα και τις συνέπειές της. Ο Γιώργης, στο μεταξύ, ζητά από τη Νίτσα να επισπεύσουν το γάμο τους, την ίδια στιγμή που η Μυρτώ αρνείται την πρόταση του Πόντικα, διαλέγοντας μια λύση που φέρνει καινούργια τρικυμία…

Στο επεισόδιο της Πέμπτης, 20 Απριλίου, οι απεγνωσμένες προσπάθειες της Βάσως να βρει το Χρήστο συνεχίζονται άκαρπες καθώς εκείνος προστρέχει στον Ντανίλο αναζητώντας διέξοδο και απαντήσεις. Ο Θοδωράκης ανοίγει τα χαρτιά του στη Διαμάντω και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Οι κινήσεις του Άλκη δεν πείθουν τον Διαγόρα που σκέφτεται να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Ο ανυποψίαστος Πόντικας δέχεται ένα καινούργιο «χαστούκι» την ίδια στιγμή που ο Μίλτος ανοίγει μια οδυνηρή νέα σελίδα για τον πατέρα του. Ο Στρατής πάνω στη μοτοσυκλέτα κινείται με ταχύτητα προς τη λύση που θα αποδειχθεί μοιραία.

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Τέλος αυτή η ηθοποιός από τη σειρά-Έτσι το ανακοίνωσε!

Το μεγάλο λάθος με τον Μπιέλ!

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης τελειώνει με τον Βίκο-Αυτό είναι το σχέδιό του