Το «παρών» και στα ριάλιτι θα δώσει ο ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν, καθώς ήδη στήνει τη… δεξαμενή με τους καρχαρίες που θα αναδείξει τα νέα επιχειρηματικά μυαλά. Παρά τις φήμες για «σύννεφα» στις σχέσεις του σταθμού με τον Σάκη Τανιμανίδη, που έφτασαν ακόμα και σε σενάρια διαζυγίου, ο ΑΝΤ1 έχει ήδη δώσει το «πράσινο φως» στο νέο τηλεοπτικό εγχείρημα του παρουσιαστή, το «Shark Tank» για πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο.

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να βγει στον αέρα και το πρώτο τρέιλερ συμμετοχών, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει πυρετωδώς η προεργασία για την εν λόγω παραγωγή, στην οποία ο Σ. Τανιμανίδης, ως κάτοχος των δικαιωμάτων, θα έχει και ρόλο παραγωγού. Ο σταθμός του Αμαρουσίου πιστεύει πολύ στο συγκεκριμένο project, το οποίο ουσιαστικά είναι ένα talent show για startup επιχειρήσεις και ανθρώπους με όραμα.

Στο μεταξύ, τα πάνω κάτω θα φέρει στην απογευματινή ζώνη ο ΣΚΑΪ εξετάζοντας καινούργιες ιδέες και λύσεις για να αντιμετωπίσει τον έντονο ανταγωνισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Φάληρο σχεδιάζουν να εντάξουν στην απογευματινή ζώνη καθημερινό τηλεπαιχνίδι, ενώ σε τελική φάση βρίσκονται και οι συζητήσεις για νέα καθημερινή σειρά.

Με άλλα λόγια, «παίζει» σοβαρά το ενδεχόμενο ο ΣΚΆΊ να «ανατρέψει» τον έως τώρα προγραμματισμό και στη θέση του «Κάτι ξαναψήνεται» να προγραμματίσει τηλεπαιχνίδι και καθημερινή σειρά. Και ενώ το μαγειρικό ριάλιτι φαίνεται να μη συνεχίζει τη νέα σεζόν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παίρνει απευθείας μετάθεση στο «Μγ style rocks», το οποίο, όμως, προορίζεται κατά πάσα πιθανότητα για το δεύτερο μισό της σεζόν.